SÅLD

Den här bostaden har tyvärr redan blivit såld. Vill du veta mer om försäljningen går det bra att kontakta ansvarig mäklare, så hjälper vi dig. Vi kommer löpande ut med nya bostäder som är till salu. Håll utkik, så hittar du snart vad du söker!

Våra aktuella bostäder

Stockholm

Cedergrensvägen 16, Midsommarkransen / Telefonplan

1 695 000 KR

1 Rok

22 Kvm

1 759 kr/mån

Våning 3

Välkommen till denna välplanerade och fräscha enrummare i underbara Midsommarkransen. Stilrena materialval samt stor balkong i syd-/västläge gör att detta är något utöver det vanliga. Det finns endast 3 stycken balkonger i denna förening samt ingen balkong ovan denna, så unik möjlighet. Restaurang och gym i huset samt att juridisk person godkänns som köpare. Välkommen på visning!

Slutpris:

Kontakta ansvarig mäklare om du har frågor kring slutpriset.

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE

Har du frågor om den här försäljningen? Kontakta ansvarig mäklare genom detta formulär så återkommer vi så snart vi kan.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

    top arrow