SÅLD

Den här bostaden har tyvärr redan blivit såld. Vill du veta mer om försäljningen går det bra att kontakta ansvarig mäklare, så hjälper vi dig. Vi kommer löpande ut med nya bostäder som är till salu. Håll utkik, så hittar du snart vad du söker!

Våra aktuella bostäder

Stockholm

Cedergrensvägen 16, Midsommarkransen /Telefonplan

1 195 000 KR

1 Rok

16 Kvm

1 873 kr/mån

ACCEPTERAT PRIS!!!
Unikt koncept -Köp bostadsrätt i hotell!
Underbar hotellägenhet i attraktivt område. Juridisk person accepteras! Här erbjuds en unik möjlighet till investering & chans till god löpande avkastning, även ett eget extraboende med guldkant. Denna mycket trevliga & välplanerade kompletta compactliving ligger placerad mot grönskande bostadsområde i populära Midsommarkransen och kan användas på många sätt. Lägenheten passar dig som lever en modern livsstil eller vill investera i ett annorlunda koncept.

Du checkar själv in & ut när du tillfälligt behöver bo, och all annan tid när du inte nyttjar lägenheten ombesörjer hotellet att hyra ut den åt dig tryggt och smidigt. Överskottet delas sedan förmånligt. Perfekt om du ibland behöver boende i huvudstaden och samtidigt göra en investering där du tryggt låter hotellet hyra ut med full service under hela eller delar av året. All möblering & husgeråd ingår i köpet, så det är bara att flytta in.

Slutpris:

Kontakta ansvarig mäklare om du har frågor kring slutpriset.

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE

Har du frågor om den här försäljningen? Kontakta ansvarig mäklare genom detta formulär så återkommer vi så snart vi kan.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

    top arrow