SÅLD

Den här bostaden har tyvärr redan blivit såld. Vill du veta mer om försäljningen går det bra att kontakta ansvarig mäklare, så hjälper vi dig. Vi kommer löpande ut med nya bostäder som är till salu. Håll utkik, så hittar du snart vad du söker!

Våra aktuella bostäder

Ej angiven

Casa Marinera Plaça Pompeu Fabra, Alcudia, Mallorca

BUD

4 Rok

75 Kvm

Drömmer du också om att bo vid Medelhavet, vakna och blicka ut över ett blått hav som möter den lika blå himlen, ta en simtur innan du njuter ditt morgonkaffe på terrassen?! "The Fishermans House" ligger i ett mycket eftertraktat och exklusivt område, precis invid stranden, nära Alcanada, Alcudia och Alcananda golfklubb. Huset har ett unikt läge endast några meter från havet. Det är uppfört i två våningar med den ljuvliga terrassen i söderläge. Huset har anor från 1932 och totalrenoverades under 2019 med varsam hand för att behålla sin ursprungscharm. Inte nog med att huset och läget är det absolut bästa, huset har också en eftertraktad uthyrningslicens. Det härliga området Alcanada är mycket eftertraktat och boenden här erbjuder otrolig havsutsikt och enkel tillgång till Alcanadas golfbana, en av Europas bästa och mest utmanande golfbana.

Slutpris:

Kontakta ansvarig mäklare om du har frågor kring slutpriset.

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE

Har du frågor om den här försäljningen? Kontakta ansvarig mäklare genom detta formulär så återkommer vi så snart vi kan.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

    top arrow