SÅLD

Den här bostaden har tyvärr redan blivit såld. Vill du veta mer om försäljningen går det bra att kontakta ansvarig mäklare, så hjälper vi dig. Vi kommer löpande ut med nya bostäder som är till salu. Håll utkik, så hittar du snart vad du söker!

Våra aktuella bostäder

Vingåker

Brukskvarnsvägen 4, Läppe, Vingåker

445 000 KR

2295 Kvm

Just nu finns en unik möjlighet att förvärva denna trevliga tillgängliga och lättbebyggda tomt i expansiva Läppe, - Mitt i den mest natursköna delen av Sörmland! Här kan köparen uppföra sitt egna semesterparadis eller varför inte utnyttja den generösa detaljplanen för att skapa ett permanentboende med högsta möjliga livskvalitet där varje vardag levs med naturens rikedom tillgängligt utanför fönstret. Läppe är en verklig pärla som med sitt läge har smidigt pendlingsavstånd till såväl Stockholm, Eskilstuna, Västerås & Örebro. Orten har ett rikt blomstrande kulturliv och präglas av en känsla av modern landsbygd, öppenhet och kreativ företagaranda. Här kan man verkligen leva det goda livet utan att göra avkall på möjligheten till ett modernt stimulerande arbete. Tomten har redan anslutningsavgifterna betalda för kommunalt vatten/avlopp, och fiber finns, så det är bara att skissa på sin husdröm och lämna in bygglovsansökan. Måste ses. Varmt välkomna på visning av denna natursköna plats!

Slutpris:

Kontakta ansvarig mäklare om du har frågor kring slutpriset.

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE

Har du frågor om den här försäljningen? Kontakta ansvarig mäklare genom detta formulär så återkommer vi så snart vi kan.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

    top arrow