SÅLD

Den här bostaden har tyvärr redan blivit såld. Vill du veta mer om försäljningen går det bra att kontakta ansvarig mäklare, så hjälper vi dig. Vi kommer löpande ut med nya bostäder som är till salu. Håll utkik, så hittar du snart vad du söker!

Våra aktuella bostäder

Smedjebacken

Bergsmansvägen 6, Söderbärke

2 395 000 KR

8 Rok

179 Kvm Boarea

10 Kvm Biarea

3155 Kvm Tomtarea

Nu finns ett unikt tillfälle att förvärva denna stora pampiga och lantligt belägna villa nära Söderbärke centrum i södra Dalarna. Ett boende här blir ett hem med extra allt & högsta livskvalitet. Superbt stort och nyligen lyxrenoverat kök utgör husets hjärta och blir tillsamman med det sammanhängande stora vardagsrummet med kakelugn den självklara platsen där livet levs fullt ut. Stora terrasser runt om huset med blands annat en stor och mycket påkostad jacuzzi som bjuder int ill njutning 24/7, året om. Med de många sovrummen så blir detta hus den ultimata bostaden för såväl den stora familjen som för det par som önskar extra utrymme för hemarbete eller sociala sammankomster. Ett hus att med kärlek kalla hem! Huset omgärdas av en vacker uppväxt tomt med staket runt om och har en ståtlig björkallé som leder besökarna upp mot villan från byvägen. Detta är en typ av hus som i dessa populära områden sällan når marknaden. Detta är en bostad som måste upplevas.
Varmt välkomna på visning!

Slutpris:

Kontakta ansvarig mäklare om du har frågor kring slutpriset.

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE

Har du frågor om den här försäljningen? Kontakta ansvarig mäklare genom detta formulär så återkommer vi så snart vi kan.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

    top arrow