SÅLD

Den här bostaden har tyvärr redan blivit såld. Vill du veta mer om försäljningen går det bra att kontakta ansvarig mäklare, så hjälper vi dig. Vi kommer löpande ut med nya bostäder som är till salu. Håll utkik, så hittar du snart vad du söker!

Våra aktuella bostäder

Stockholm

Torkel Knutssonsgatan 35, 6 tr, Södermalm

10 300 000 KR

4 Rok

125 Kvm

4 970 kr/mån

Våning 6 av 7

Välplanerad 4:a (möjlig 5:a) med absolut toppläge på Södermalm. Två stora balkonger med fritt och insynsskyddat läge i öst och väst. Lägenheten är belägen högt upp i huset, genomgående med ljusinsläpp från två vädersträck. Bostaden har generöst med förvaring i form av flertalet platsbyggda garderober samt ett par rymliga klädkammare. Stilfullt, påkostade renoverade badrum, utrustat med golvvärme, spotlights i tak, tvättmaskin och torktumlare. Välkomnande vardagsrum med gott om plats soffgrupp och matbord. Från vardagsrummet når du den stora balkongen i västerläge med härlig utsikt. Bostaden har stora och rymliga ytor. De tre rymliga sovrummen med plats för dubbelsäng och förvaring är belägna mot den lugna och idylliska innergården. Master Bedroom med platsbyggd garderob och bokhylla, stort fönsterparti och balkong i öst belägen mot grönskande innergård. Stabil förening med mycket god ekonomi. Låg belåning, lån per kvm bostadsyta uppgår till 377 kr.

Slutpris:

Kontakta ansvarig mäklare om du har frågor kring slutpriset.

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE

Har du frågor om den här försäljningen? Kontakta ansvarig mäklare genom detta formulär så återkommer vi så snart vi kan.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

    top arrow