Stockholm

Torkel Knutssonsgatan 35, 6 tr, Södermalm

10 950 000 KR

4 Rok

125 Kvm

4 970 kr/mån

Våning 6 av 7

Välplanerad 4:a (möjlig 5:a) med absolut toppläge på Södermalm. Två stora balkonger med fritt och insynsskyddat läge i öst och väst. Lägenheten är belägen högt upp i huset, genomgående med ljusinsläpp från två vädersträck. Bostaden har generöst med förvaring i form av flertalet platsbyggda garderober samt ett par rymliga klädkammare. Stilfullt, påkostade renoverade badrum, utrustat med golvvärme, spotlights i tak, tvättmaskin och torktumlare. Välkomnande vardagsrum med gott om plats för matbord, soffgrupp eller annan önskvärd möblering. Från vardagsrummet når du den stora balkongen i västerläge med härlig utsikt. Bostaden har stora och rymliga ytor. De tre rymliga sovrummen med plats för dubbelsäng och förvaring är belägna mot den lugna och idylliska innergården. Master Bedroom med platsbyggd garderob och bokhylla, stort fönsterparti och balkong i öst belägen mot grönskande innergård. Stabil förening med mycket god ekonomi. Låg belåning, lån per kvm bostadsyta uppgår till 377 kr.

Beskrivning

Interiör

Hall
Ljus och välkomnande hall. Plats för avhängning, platsbyggda förvaringslösningar samt övrig inredning. Belysning med dimmerfunktion, utrustat med säkerhetsdörr och stengolv.

Vardagsrum
Stort vardagsrum med plats för soffgrupp, matbord eller annan önskvärd möblemang. Charmiga pardörrar från hall in mot vardagsrummet. Stora charmiga fönsterpartier ger rikligt med ljusinsläpp. Utgång till den stora och rymliga balkongen i västerläge, här finns plats för utemöbler eller annan önskvärd möblering. Utsikt med fritt läge.

Inre hall
Generöst med förvaring i form inredda garderober med skjutdörrar. Större klädkammare med gott om förvaring. I den inre hallen finns det plats för skrivbord eller annan önskvärd möblering.

Sovrum 1
Master Bedroom med plats för dubbelsäng, skrivbord samt övrig möblering. Generöst med förvaring i form av platsbyggd garderob med skjutdörrar samt bokhylla med gott om förvaring. Stora fönster parti med insynsskyddat läge, utsikt över grönska och takåsar. Stor balkong i österläge med utsikt från högt läge mot grönskande innergård. Plats för utemöbler eller annan önskvärd möblemang.

Sovrum 2
Plats för dubbelsäng, skrivbord, förvaring samt övrig möblering. Stort fönsterparti som ger rikligt med ljusinsläpp, beläget med insynsskyddat läge högt upp i huset.

Sovrum 3
Plats för dubbelsäng, skrivbord, förvaring samt övrig möblering. Stor klädkammare i anslutning till sovrummet. Stort fönsterparti ger rikligt med ljusinsläpp.

Kök 
Rymligt kök, generös arbetsyta och förvaring i form av över och underskåp. Utrustat med kyl/frys, spis med induktion, ugn, micro, diskmaskin och fläkt. Köket ligger i anslutning till matsalen, trevlig, öppen och social planlösning. Stor tvådelad diskho, glasskiva ovan arbetsbänk i trä och golv i klinker.

Matsal
Plats för större matbord. Större fönsterparti som ger rikligt med ljusinsläpp. Fantastisk utsikt från högt upp i huset.

Badrum 1
Stilrent renoverat badrum utrustat med golvvärme, handdukstork, tvättmaskin, torktumlare samt spotlight med dimmerfunktion. Trevlig duschhörna med tak och handdusch, duschvägg i härdat glas. Generöst med förvaring i form av två badrumsskåp. Wc och handfat i vitt porslin, kommod under handfat som skapar förvaring.

Badrum 2
Stilrent renoverat badrum utrustat med golvvärme, handdukstork, spotlight med dimmerfunktion. Trevlig duschhörna med tak och handdusch, duschvägg i härdat glas. Wc och handfat i vitt porslin, kommod under handfat skapar bra förvaring.

Föreningen

Allmänt om föreningen
BRF Hagen 25 är en äkta bostadsrättsförening på Södermalm, Stockholm. Föreningen äger 1 fastighet med 21 bostadsrättslägenheter, 1 hyreslägenhet och 2 hyreslokaler. Stabil förening med mycket god ekonomi. Låg belåning, lån per kvm bostadsyta uppgår till 377 kr.

Ägande i föreningen
Föreningen accepterar delat ägande.

Juridisk person
Föreningen accepterar ej juridisk person som köpare.

Förråd

Till lägenheten tillhör ett förråd med nyttjanderätt på samma våning som lägenheten är på, dvs våning 6.

Genomförda renoveringar
2021 - slipat marmorgolv i entrén
2020 - relining av avloppstammar
2019 - byte av undercentral för varmvatten
2018 - ombyggnation av tätskikt till takterrass
2018 - tätat avrinning från dagvattenbrunn på taket
2017 - råttstopp
2016 - byte av hiss

Planerade renoveringar
2023 - byte av fönster

Kabel-TV & bredband
Föreningen har kabel-tv och bredband genom leverantören Telia.

Gemensamma utrymmen
Föreningen har grovsopprum, tvättstuga samt 2 stycken cykelrum.

Parkering
I området råder boendeparkering.

Kontroll information
Ovanstående information kommer från årsredovisning 2021 samt från styrelsen, kontrollerat 2022-09-07. Uppgifter som är av särskild vikt för spekulant bör kontrolleras med föreningen.

Området / Kommunikationer

Allmänt om området
Här bor du i hjärtat av Södermalm i ett kvarter som erbjuder både nöjesliv och historia. Området erbjuder brett utbud av trendiga restauranger och caféer för matälskare. Här finns även Mariaberget som är ett av Stockholms vackraste kulturkvarter. Uppe på toppen hittar du promenadstråk längs Monteliusvägen som bjuder på storslagen utsikt över Riddarfjärden.

Kommunikation
Kommunikationsmöjligheterna kunde inte vara bättre med Mariatorgets tunnelbana precis utan för porten och Södra Stations pendeltågsstation 5 min bort samt 4:an buss precis runt hörnet.

Hittelön

Ambassadör Fastighetsmäkleri AB erbjuder nu ett helt nytt koncept i mäklarbranschen - hittar du en köpare till denna bostad får du ta del av mäklararvodet. För denna bostad utgår en ersättning om 10.000 kr. Det enda du behöver göra är att tipsa om en potentiell köpare via mail eller telefon. Köper sedan denne och affären går igenom får du ersättningen.

Ambassadör Fastighetsmäkleri AB - Ett bättre mäkleri helt enkelt!

Fakta
 • Ägandeform

  Lägenhet - Bostadsrätt

 • Adress

  Torkel Knutssonsgatan 35, 6 tr

 • Postnummer

  118 49

 • Rum

  4 rum och kök

 • Byggnadsår

  1968

 • Balkong

  Balkong

 • Förråd

  Förråd

 • Lägenhetsnummer

  19

 • Lägenhetsnummer LMV

  1601

 • Våning

  6 av 7

 • Hiss

  Ja

 • Byggnadstyp

  Flerfamiljshus

 • Uppvärming

  Fjärrvärme

 • Avgift

  4 970 kr/mån

 • Ingår i avgiften

  Värme, vatten, bredband 100 Mbit/s och TV från Telia.

 • Ingår ej i avgiften

  Obligatoriskt tillägg om 75kr /mån för balkong.

 • Andelstal, ägande

  6.85%

 • Andelstal, förening

  6.85680%

 • Pantsättningsavgift

  483 kr/pantbrev

 • Överlåtelseavgift

  1208 kr

Energi

 • Energistatus

  Utförd

 • Energiprestanda

  97kWh/m²ochår

 • Energiklass

  D

 • Registrerad

  2018-07-13

Förening

 • Förening

  Brf Hagen 25

 • Org.nr

  769603-4656

Driftkostnader

 • Personer i hushåll

  1

 • El

  850 kr/mån

 • Försäkring

  270 kr/mån

 • Driftkostnader totalt

  1120 kr/mån

Storlek

 • Boarea

  125 Kvm

 • Kommentar

  Bostaden är uppmätt till 125 kvm enligt mätbevis. Enligt brf är den 123 kvm.

Budgivning:

Kontakta mäklaren om budgivning.

Visning:

sön 2/10, 14:30 - 15:15

Välkommen på visning!

_G5A3207
_G5A3203
_G5A3183
_G5A3189-Redigera

Intresserad av bostaden?

Verkar den här bostaden vara något för dig? Skicka en intresseanmälan så hör vi av oss till dig och kan berätta mer om bostaden, hålla dig uppdaterad om visningstider, berätta om budgivningen samt svara på alla möjliga frågor du kan tänkas ha.

Skicka intresseanmälan

2 PLANRITNINGAR

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

Bli en ambassadör

Vet du någon som skulle gilla denna bostad?

Ambassadör Fastighetsmäkleri erbjuder nu ett helt nytt koncept i mäklarbranschen - hittar du en köpare till denna bostad får du ta del av mäklararvodet. Det enda du behöver göra är att tipsa oss om en potentiell köpare via mail, telefon eller kontaktformulär. Om affären går igenom får du ersättningen.

Anmäl till visning

  Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

  top arrow