SÅLD

Den här bostaden har tyvärr redan blivit såld. Vill du veta mer om försäljningen går det bra att kontakta ansvarig mäklare, så hjälper vi dig. Vi kommer löpande ut med nya bostäder som är till salu. Håll utkik, så hittar du snart vad du söker!

Våra aktuella bostäder

Norrtälje

Vätöbergsvägen 19, Vätö, Norrtälje

1 395 000 KR

3 Rok

37 Kvm Boarea

1940 Kvm Tomtarea

Högt och naturskönt beläget fritidshus med gäststugor och lättskött grönskande naturtomt & tillhörande båtplats! Just nu erbjuds en unik chans att förvärva detta bedårande fritidshus inkl. hela 2 tillhörande gäststugor med skyddat läge & hög potential i Roslagens famn på populära och lättillgängliga Vätö. Denna lättskötta fastighet ger möjlighet till ett lättskött skärgårdsnära fritidsboende dit det är enkelt att komma för energiuppladdning och vila med naturens skafferi och aktiviteter utanför fönstret. En plats för ro och sann livskvalitet! På tomten finns ett flertal byggnader. Huvudbyggnaden med stora sköna altaner samt sin generösa öppna planlösning i storstugan med köksdel, härlig braskamin och sköna samvaroytor samt 2 st sovrum och tvättrum. Dessutom finns två stycken mysiga gäststugor, två förrådsbodar och ett toaletthus. Badplats och egen båtplats finns endast en kort promenad bort. Vätö erbjuder mycket aktiviteter och god service i forma av fullservice livsmedelsbutik, restauranger med mera. Detta fritidsboende måste upplevas på plats. Varmt välkomna på visning!

Slutpris:

Kontakta ansvarig mäklare om du har frågor kring slutpriset.

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE

Har du frågor om den här försäljningen? Kontakta ansvarig mäklare genom detta formulär så återkommer vi så snart vi kan.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

    top arrow