SÅLD

Den här bostaden har tyvärr redan blivit såld. Vill du veta mer om försäljningen går det bra att kontakta ansvarig mäklare, så hjälper vi dig. Vi kommer löpande ut med nya bostäder som är till salu. Håll utkik, så hittar du snart vad du söker!

Våra aktuella bostäder

Fagersta

Utsiktsvägen 1, Ängelsberg, Fagersta

1 995 000 KR

9 Rok

20 Kvm Boarea

46 Kvm Biarea

3888 Kvm Tomtarea

Äldre charm, stora utrymmen och sveriges kanske vackraste utsikt från fönstren!
Nu saluförs äntligen detta stora & helt unika möjligheternas hus som från början verkade som "Turisthotellet i Engelsberg". Idag är det ståtliga vita huset med sina många rum, 201kvm BOA, källare samt inredd vind utformat som två lägenheter med access emellan, men kan om så önskas renoveras & byggas om till ett praktfullt rymligt hem med extra allt för en familj. Villan är BESIKTAD inför försäljningen och är som en en dröm för den som älskar äldre hus och att vårda & återskapa gamla detaljer.Med idéer och viss renovering kommer denna diamant skina från berget ut över samhället och Åmänningens vatten. Vidsträckt tomt med stor påkostad nyare garage och förrådsbyggnad uppförd 2016. Nyligen installerades även en modern bergvärmeanläggning för miljövänlig och ekonomisk uppvärmning.
Det är inte ofta en så speciell fastighet som denna saluförs. Detta är en en bostad som måste upplevas. Varmt välkomna på visning

Slutpris:

Kontakta ansvarig mäklare om du har frågor kring slutpriset.

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE

Har du frågor om den här försäljningen? Kontakta ansvarig mäklare genom detta formulär så återkommer vi så snart vi kan.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

    top arrow