SÅLD

Den här bostaden har tyvärr redan blivit såld. Vill du veta mer om försäljningen går det bra att kontakta ansvarig mäklare, så hjälper vi dig. Vi kommer löpande ut med nya bostäder som är till salu. Håll utkik, så hittar du snart vad du söker!

Våra aktuella bostäder

Stockholm

Torbjörn Klockares Gata 23, Vasastan

3 695 000 KR

2 Rok

36 Kvm

2 688 kr/mån

Våning 3 av 3

Varmt välkommen till denna trevliga minitvåa om 36 yteffektiva kvm högst upp i huset med ett optimalt läge i Röda Bergen.

Klassiskt 20-tals hus med genomgående charm och karaktär och ligger på ett högt, insynsskyddat läge med generös takhöjd, vackra trägolv samt två fönster i fil med ett härligt ljusinsläpp, gör detta till ett synnerligen trivsamt boende av bästa klass!

Bostaden har separat sovrum, kök med gasspis samt diskmaskin och stort vardagsrum med väldigt goda förvaringsmöjligheter.
Den idylliska innergården invid fastigheten kommer väl till pass för grillkvällar och umgås.

Solid äkta förening som äger marken med låg belåning och dolda tillgångar.

Här bor ni på en av Vasastans populäraste adresser med närhet till både Torsplan och Odenplan samt Birkastan och dess generösa utbud av restauranger och caféer. Trevliga promenadstråk i det gröna har du både kungliga Hagaparken och Brunnsviken samt Vasaparken alldeles intill.

Välkommen hem!

Slutpris:

Kontakta ansvarig mäklare om du har frågor kring slutpriset.

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE

Har du frågor om den här försäljningen? Kontakta ansvarig mäklare genom detta formulär så återkommer vi så snart vi kan.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

    top arrow