SÅLD

Den här bostaden har tyvärr redan blivit såld. Vill du veta mer om försäljningen går det bra att kontakta ansvarig mäklare, så hjälper vi dig. Vi kommer löpande ut med nya bostäder som är till salu. Håll utkik, så hittar du snart vad du söker!

Våra aktuella bostäder

Stockholm

Täppgränd 105, 2 tr, Enskededalen – Gamla Enskede

3 495 000 KR

3 Rok

82 Kvm

3 811 kr/mån

Våning 2 av 5

Ytterst välplanerad trea med öppna sociala ytor. Stor solig balkong med plats för utemöbler och växter, sommartid har du sol både dag och kväll. Fantastisk hörnlägenhet med fönster i två väderstreck, ger rikligt med ljusinsläpp i lägenheten. Plats för matbord, soffgrupp eller annan möblering i vardagsrummet. Rymligt kök, bra förvaring och generöst med arbetsyta. Plats för större matbord i köket. Två rymliga, trivsamma sovrum med plats för dubbelsäng och garderober.
Här bor du i ett trivsamt barnvänligt område med närhet till grönska.
Stabil äkta förening som äger marken.

Slutpris:

Kontakta ansvarig mäklare om du har frågor kring slutpriset.

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE

Har du frågor om den här försäljningen? Kontakta ansvarig mäklare genom detta formulär så återkommer vi så snart vi kan.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

    top arrow