SÅLD

Den här bostaden har tyvärr redan blivit såld. Vill du veta mer om försäljningen går det bra att kontakta ansvarig mäklare, så hjälper vi dig. Vi kommer löpande ut med nya bostäder som är till salu. Håll utkik, så hittar du snart vad du söker!

Våra aktuella bostäder

Stockholm

Tallbacksvägen 13, 1 tr, Bromma / Ulvsunda

1 995 000 KR

2 Rok

42 Kvm

2 916 kr/mån

Våning 1 av 3

Välkommen till denna fantastiska tvåa med vackra omgivningar och nära kommunikationer!
Grönska utanför bostaden och insynsskyddat läge. Totalrenoverad bostad 2017! Vardagsrummet, matplatsen och köket (renoverat 2017) har en öppen planlösning och ett härligt ljusinsläpp från många fönster. Stort sovrum med plats för dubbelsäng samt övrigt önskat möblemang. Modernt och stilrent badrum från 2017. En genomtänkt bostad som har allt och lite till! Välkommen hem!

Slutpris:

Kontakta ansvarig mäklare om du har frågor kring slutpriset.

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE

Har du frågor om den här försäljningen? Kontakta ansvarig mäklare genom detta formulär så återkommer vi så snart vi kan.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

    top arrow