SÅLD

Den här bostaden har tyvärr redan blivit såld. Vill du veta mer om försäljningen går det bra att kontakta ansvarig mäklare, så hjälper vi dig. Vi kommer löpande ut med nya bostäder som är till salu. Håll utkik, så hittar du snart vad du söker!

Våra aktuella bostäder

Stockholm

Sveavägen 118, 5 tr, Vasastan

BUD

2 Rok

59 Kvm

460 kr/mån

Våning 5 av 5

Kommande på marknaden. Ytterst välplanerad tvåa med balkong i soligt sydvästläge med utsikt mot det ikoniska och vackra Stadsbiblioteket! Lägenheten ligger högst upp i huset på femte våningen i pampigt hus från slutet av 1920-talet och har två rymliga rum i fil samt kök i den inre hallen. Fiskbensmönstrad ekparkett ligger på golven i alla rum och takhöjden är generös.

Slutpris:

Kontakta ansvarig mäklare om du har frågor kring slutpriset.

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE

Har du frågor om den här försäljningen? Kontakta ansvarig mäklare genom detta formulär så återkommer vi så snart vi kan.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

    top arrow