SÅLD

Den här bostaden har tyvärr redan blivit såld. Vill du veta mer om försäljningen går det bra att kontakta ansvarig mäklare, så hjälper vi dig. Vi kommer löpande ut med nya bostäder som är till salu. Håll utkik, så hittar du snart vad du söker!

Våra aktuella bostäder

Sigtuna

Skolgatan 1C, Märsta

1 395 000 KR

2 Rok

57 Kvm

3 191 kr/mån

Våning 1 av 3

ACCEPTERAT PRIS! OBS! Först till kvarn...
Nu finns äntligen en fantastisk möjlighet att förvärva denna centralt belägna 2:a om 57kvm i Märsta med gångavstånd till all närservice som erbjuds i området. Lägenheten ligger i populär och välskött HSB-förening. Lägenheten har många tidstypiska originaldetaljer, ett flödande dagsljus som kom mer i genom fönster i tre väderstreck, en praktisk planlösning med bra förvaring och goda sociala ytor. Som grädde på moset kröns lägenheten av en trevlig solbadande balkong. Denna bostad kan med enkla medel och endast lätt renovering bli en verkligt skinande retropärla med låg avgift i populära kvarter. Ett hem att längta till. Måste ses. Varmt välkommen på visning!

Slutpris:

Kontakta ansvarig mäklare om du har frågor kring slutpriset.

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE

Har du frågor om den här försäljningen? Kontakta ansvarig mäklare genom detta formulär så återkommer vi så snart vi kan.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

    top arrow