SÅLD

Den här bostaden har tyvärr redan blivit såld. Vill du veta mer om försäljningen går det bra att kontakta ansvarig mäklare, så hjälper vi dig. Vi kommer löpande ut med nya bostäder som är till salu. Håll utkik, så hittar du snart vad du söker!

Våra aktuella bostäder

Ekerö

Skäluddsvägen 4 A-D, Ekerö / Närlunda

12 900 000 KR

7 Rok

178 Kvm

Med absolut bästa läge invid Mälarens strandkant projekteras nu Sjöbacka Strand. Projektet består av fyra friköpta villor om 178kvm med tomt om ca 426-531kvm beroende på hus val. Villorna planeras vara färdigställda våren 2025. Varje villa har generösa ytor, en fantastisk sjöutsikt, möjlighet att välja pool som tillval, tillgång till badbrygga och med promenadavstånd till såväl centrum som natur- och rekreationsområden. Dessa noggrant planerade hus har väl genomtänkta detaljer och materialval för en stilren, naturnära och skandinavisk känsla. Exklusivitet i kombination med enkelhet och praktiska lösningar gör detta till ett helt unikt boende. När du köper en Villa i Sjöbacka Strand förvärvar du din friköpta tomt tillsammans med ett färdigt koncept av ett exklusivt arkitektritat hus med totalentreprenad.

Tillträde är planerat våren 2025.

Alla husen i Projekt Sjöbacka Strand är sålda. Kontakta mäklaren för mer information.

Villa A - Såld
Villa B - Såld
Villa C - Såld
Villa D - Såld

Ansvarig Fastighetsmäklare
Mikael Bjérnhof
Ambassadör Fastighetsmäkleri

Slutpris:

Kontakta ansvarig mäklare om du har frågor kring slutpriset.

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE

Har du frågor om den här försäljningen? Kontakta ansvarig mäklare genom detta formulär så återkommer vi så snart vi kan.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

    top arrow