SÅLD

Den här bostaden har tyvärr redan blivit såld. Vill du veta mer om försäljningen går det bra att kontakta ansvarig mäklare, så hjälper vi dig. Vi kommer löpande ut med nya bostäder som är till salu. Håll utkik, så hittar du snart vad du söker!

Våra aktuella bostäder

Upplands-Bro

Semaforvägen 2, Vallbyvik Bro

8 250 000 KR

4 Rok

142 Kvm Boarea

127 Kvm Biarea

11070 Kvm Tomtarea

Välkommen till denna vackra hästgård med utsikt mot Mälaren. Här finns en hästgård om
11070kvm. Huvudbyggnad om 142kvm med stor altan och pool. Vidare finns det intill huvudbyggnaden ett äldre härbre med kök och sovloft. På gården finns tre hästboxar och sadelkammare i stallet, ridbana med belysning, ett vedeldat bastuhus som används som lusthus idag, isolerat dubbelgarage för flera bilar och en vedbod. Den här underbara fastigheten är för er som vill ha närheten till storstan men samtidigt vill bo nära vatten och natur.

Slutpris:

Kontakta ansvarig mäklare om du har frågor kring slutpriset.

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE

Har du frågor om den här försäljningen? Kontakta ansvarig mäklare genom detta formulär så återkommer vi så snart vi kan.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

    top arrow