SÅLD

Den här bostaden har tyvärr redan blivit såld. Vill du veta mer om försäljningen går det bra att kontakta ansvarig mäklare, så hjälper vi dig. Vi kommer löpande ut med nya bostäder som är till salu. Håll utkik, så hittar du snart vad du söker!

Våra aktuella bostäder

Stockholm

Roslagsgatan 45, 2 tr, Vasastan

5 250 000 KR

2 Rok

50 Kvm

2 846 kr/mån

Våning 2 av 5

Nyrenoverad tvåa på attraktiv adress i Vasastan. Ni finner denna topprenoverade bostad i en förening där de större renoveringarna är utförda med låg belåning om 3092kr/kvm. 50 välplanerade kvadratmeter som erbjuder genomgående moderna inslag i samspel med bevarad 20-talscharm. Hög takhöjd, goda förvaringsmöjligheter och ett härligt ljusinsläpp. Den smarta planlösningen gör det lätt att leva & bo och enkelt att möblera för maximal trivsel. Finstämd & modern färgpalett med ljusa väggar & trägolv skapar en vacker harmoni. Det tilltalande köket har generös förvaring bakom skåpsluckor i smakfull grå färg och erbjuder all önskvärd maskinell utrustning. Stilfullt helkaklat badrummet som andas lyxhotell med förberett för tvättmaskin. Genomtänkt bostad som har renoveras med noggrannhet och påkostade materialval. Denna lägenhet är verkligen något utöver det vanliga. Måste upplevas på plats. Varmt välkomna på visning.

Slutpris:

Kontakta ansvarig mäklare om du har frågor kring slutpriset.

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE

Har du frågor om den här försäljningen? Kontakta ansvarig mäklare genom detta formulär så återkommer vi så snart vi kan.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

    top arrow