SÅLD

Den här bostaden har tyvärr redan blivit såld. Vill du veta mer om försäljningen går det bra att kontakta ansvarig mäklare, så hjälper vi dig. Vi kommer löpande ut med nya bostäder som är till salu. Håll utkik, så hittar du snart vad du söker!

Våra aktuella bostäder

Botkyrka

Ribacken 1, Vårsta/Grödinge

1 495 000 KR

2 Rok

52 Kvm Boarea

300 Kvm Tomtarea

Äntligen på marknaden. -Populära stugområdet Ribackens kanske allra bästa läge!
Detta välskötta smultronställe med hörntomt är med sina 52 kvm boarea betydligt större än de flesta andra i området, genom sin godkända attefalltillbyggnad. Planlösningen är synnerligen tilltalande med 2 r.o.k, stora ljusinsläpp & fina materialval och kan mycket enkelt göras om till en 3:a för att passa den lite större familjen. Här finns plats och möjlighet för vila, mys, friluftsliv, rekreation och sann livskvalitet året runt. Goda förvaringsmöjligheter och fristående gäststuga med förrådsdel. Perfekt avstånd till centrala Stockholm. Måste ses. Varmt välkomna på visning!!

Slutpris:

Kontakta ansvarig mäklare om du har frågor kring slutpriset.

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE

Har du frågor om den här försäljningen? Kontakta ansvarig mäklare genom detta formulär så återkommer vi så snart vi kan.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

    top arrow