Uppsala

Regngatan 21, Gränby

1 695 000 KR

3 Rok

59,5 Kvm

3 765 kr/mån

Våning 1 av 3

Praktisk 3:a /Möjlig stor genomgående 2 rummare!!! -Unik möjlighet att förvärva en fin hörn-3:a i mycket välskött förening. Denna mycket ljusa och trevliga hörnlägenhet är otroligt lättillgänglig & har magnifikt insläpp av dagsljus och utsikt genom stora fönsterpartier i tre väderstreck. boendet är ytterst välplanerat i sina 60 kvm, som känns som större. detta är dessutom en av få 3- rummare av denna sort i föreningen. Bostaden är försedd med ljusa färger, ett välutrustat kök & öppen social planlösning mot hall och stort vardagsrum, och har helkaklat badrum med dusch och tvättmaskin. Goda förvaringsmöjligheter i hallen. Avskilt från övriga sociala utrymmen i lägenheten ligger sedan de två sovrummen lugnt och avskilt. Lägenheten kröns av en stor, nyligen iordningställd inglasad balkong som bjuder in till njutningsfull avkoppling stora delar av året. Detta är verkligen en ytterst praktisk och trivsam 3-rumslägenhet som rymmer allt du kan önska. Måste ses. Kontakta mäklaren för info

Beskrivning

Bostaden

Bekvämt och lättillgängligt endast en halvtrappa upp från porten och postboxarna, men helt utan insyn utifrån ligger denna vackra och trivsamma bostad med tillhörande förråd i samma trapphus. Lägenheten nås vidare genom en rejäl säkerhetsdörr. 

Hall:
Direkt innanför ytterdörren möts man av en ljus och välkomnande hall i ljusa färger, och praktiskt klinkergolv. Gott o m plats för avhängning  spegel och skoförvaring. Hel platsbyggd garderobsvägg med mycket plats till förvaring. Hallen har nära access till badrummet och leder även vidare in mot bostadens övriga delar.

Kök:
Praktiskt och välutrustat kök med fräsch köksinredning. Vita luckor delvis i glas och praktiska mörka bänkskivor med rostfri diskho/blandare och på väggen sitter en snygg kakelmosaik. Maskinellt finns även allt man kan önska i form av kyl/frys, ugn, spishäll fläkt och diskmaskin. Även köksgolvet är försett med samma praktiska klinker som hallen.

Vardagsrum:
Med öppen planlösning övergår köket i en stor öppen yta med plats för avskild rejäl matplats vid fönster och vidare full vardagsrumsmöblering med soffa och soffbord, fåtöljer, TV , bokhylla med mera. Stor fönstervägg ned fönsterbräda i marmor ger en magnifik utsikt över grönområde och boulebana. på golvet här inne ligger ett vackert ekparkettgolv.

Master Bedroom:
Stort ljust och harmoniskt sovrum med platsbyggd garderobsförvaring. Plats för dubbelsäng och sängbord. Ljusa färger och parkettgolv. Stort fönster och fönsterdörr ut till den stora inglasade balkongen och vidare passage till lägenhetens andra sovrum.

Sovrum 2:
Litet  men mycket praktiskt sovrum , alternativt hemmakontor med stort fönster. Även hör ljus vacker färgsättning och parkettgolv. Möjlighet finns, om så önskas att enkelt återskapa detta rum till den ursprungliga planlösningen där detta rum utgjorde matrum för köket.

TIPS TILL ALTERNATIV PLANLÖSNING:

En vägg i det mindre sovrummet vetter mot köket. Om så önskas så kan man ta bort/öppna upp denna vägg och på så sätt skapa en stor matplats som förlängning av köket här och därigenom istället få en underbar genomgående hörn 2:a med fönster i tre väderstreck!

Badrum:
Rejält och fräscht helkaklat badrum i vitt/grått/blått med  WC, duschhörna med glasdörrar, handdukstork, handfat med badrumsskåp och toppmatad tvättmaskin.  

Förening

Bostadsrättsföreningen Riksbyggen Uppsalahus nr 13 är en mycket välskött förening med god ekonomi, välunderhållna fastigheter och gott rykte. Föreningen består av totalt 189 lägenheter med bostadsrätt fördelade mellan Regngatan, Gränby Bilgata och Dimgatan. 

Föreningen disponerar och hyr ut parkeringsplatser vilka man kan ställa sig i kö till. Parkeringar finns såväl utomhus som i garage, och även parkeringar med tillgång till laddning finns. Priserna för parkeringsplats varieranr mellan 161:-/månad - till 433:-/månad beroende på typ av parkeringsplats.

Fastigheten är utrustad med TV & bredband via Comhem. ett antal favoritkanaler och Bredband Bas 50/10 ingår i månadsavgiften. Bredbandshastigheten kan uppgraderas mot tillägg. Ingen avgiftsändring finns i dagsläget beslutad.

I föreningen, nära och lättillgängligt från lägenheten finns en mycket fräsch och välutrustad tvättstuga med trorkrum och mangel. Källarförråd finns till lägenheten. I föreningen finns dessutom föreningsexpedition, cykelförråd, samlingslokal, hobbyrum, skyddsrum, vävrum, pingisrum, bastu/relax och solarium. Utomhus finns gott om sittplatser, grillplatser , lekplatser, samt boulebana

Utförda renoveringar (Utöver löpande underhåll av fastigheter och maskiner):
1985 Fönster
1995 Breddning av balkonger
2004 Stamrenovering, Elrenovering
2006 Säkerhetsdörrar insatta, nya postfack, och nya entréportar.
2009 Energideklaration upprättades
2011 Renovering av samlingslokal
2014 Upprustning av gårdsmiljöerna
2016 Takrenovering
2021 Inglasning av balkonger

Läs mer om bostadens förening på:
 www.allabrf.se/riksbyggen-brf-uppsalahus-nr-13

Område

Bostaden ligger centralt och lättillgängligt. I närheten av bostaden finns Gränbystadens Galleria med ca 160 butiker och restauranger samt en biograf. I Gränby finns en stor park med många kullar, lekplatser, kolonilotter och en välbesökt 4H-gård. Förskolor och skolor upp till nionde klass finns också i närheten. Uppsala centrum når man gående eller med en kort cykeltur. Eller välj en av de bussar vars hållplats man finner nära bostaden. För den som pendlar är stationen inom cykelavstånd, eller så utnyttjar man de goda busskommunikationerna. Pendlar man med bil hittas enkelt och snabbt påfarter till E4:an. Avståndet till Stockholm är ca 68 km. Gränby Sportfält planeras att utvecklas och bli Upplands ledande fritidsområde med ny bandyhall, då Uppsala är en "bandystad" med IK Sirius BK som mest kända lag. Det finns även planer för en ny ishockeyhall, bland annat ämnad som huvudarena för traktens hockeylag Almtuna IS som spelar i Hockeyallsvenskan.

Hittelön

Ambassadör Fastighetsmäkleri AB erbjuder nu ett helt nytt koncept i mäklarbranschen!

- Hittar Du en köpare till denna tomt får du ta del av mäklararvodet. För denna tomt utgår en ersättning om 5.000 kr. Det enda du behöver göra är att tipsa om en potentiell köpare via mail eller telefon. Köper sedan denne och affären går igenom får du ersättningen.

Ambassadör Fastighetsmäkleri - Ett bättre mäkleri helt enkelt!

Fakta
 • Ägandeform

  Lägenhet - Bostadsrätt

 • Adress

  Regngatan 21

 • Postnummer

  123 45

 • Rum

  3 rum och kök

 • Byggnadsår

  1967

 • Fönster

  3-glas

 • Balkong

  Inglasad balkong

 • Förråd

  Källarförråd

 • Tv/internet

  Comhem

 • Lägenhetsnummer

  0156

 • Lägenhetsnummer LMV

  1001

 • Våning

  1 av 3

 • Byggnadstyp

  Flerfamiljshus

 • Uppvärming

  Centralvärme

 • Allmänt skick

  Gott

 • Avgift

  3 765 kr/mån

 • Ingår i avgiften

  Värme, V/A, Kabel-TV, Bredband, Sophantering

 • Ingår ej i avgiften

  Avgift avbetalning inglasad balkong.

 • Andelstal, ägande

  0.4722%

 • Andelstal, förening

  0.47212%

Förening

 • Förening

  Riksbyggen BRF Uppsalahus nr 13

 • Org.nr

  717600-6158

Storlek

 • Boarea

  59,5 Kvm

Budgivning:

Högsta bud

1700000 kr

Bud

1695000 kr

Visning:

Kontakta mäklaren för visning.

Regnvägen 21 06
Regnvägen 21 24
Regnvagen 321 1316 15627901
1676386611
1693433249

Intresserad av bostaden?

Verkar den här bostaden vara något för dig? Skicka en intresseanmälan så hör vi av oss till dig och kan berätta mer om bostaden, hålla dig uppdaterad om visningstider, berätta om budgivningen samt svara på alla möjliga frågor du kan tänkas ha.

Skicka intresseanmälan

Regngatan 21 copy

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

Bli en ambassadör

Vet du någon som skulle gilla denna bostad?

Ambassadör Fastighetsmäkleri erbjuder nu ett helt nytt koncept i mäklarbranschen - hittar du en köpare till denna bostad får du ta del av mäklararvodet. Det enda du behöver göra är att tipsa oss om en potentiell köpare via mail, telefon eller kontaktformulär. Om affären går igenom får du ersättningen.

top arrow