SÅLD

Den här bostaden har tyvärr redan blivit såld. Vill du veta mer om försäljningen går det bra att kontakta ansvarig mäklare, så hjälper vi dig. Vi kommer löpande ut med nya bostäder som är till salu. Håll utkik, så hittar du snart vad du söker!

Våra aktuella bostäder

Uppsala

Regngatan 21, Gränby

1 695 000 KR

3 Rok

59.5 Kvm

3 765 kr/mån

Våning 1 av 3

Praktisk 3:a /Möjlig stor genomgående 2 rummare!!! -Unik möjlighet att förvärva en fin hörn-3:a i mycket välskött förening.
Denna mycket ljusa och trevliga hörnlägenhet är otroligt lättillgänglig & har magnifikt insläpp av dagsljus och utsikt genom stora fönsterpartier i tre väderstreck. boendet är ytterst välplanerat i sina 60 kvm, som känns som större. detta är dessutom en av få 3- rummare av denna sort i föreningen. Bostaden är försedd med ljusa färger, ett välutrustat kök & öppen social planlösning mot hall och stort vardagsrum, och har helkaklat badrum med dusch och tvättmaskin. Goda förvaringsmöjligheter i hallen. Avskilt från övriga sociala utrymmen i lägenheten ligger sedan de två sovrummen lugnt och avskilt. Lägenheten kröns av en stor, nyligen iordningställd inglasad balkong som bjuder in till njutningsfull avkoppling stora delar av året.
Detta är verkligen en ytterst praktisk och trivsam 3-rumslägenhet som rymmer allt du kan önska. Måste ses. Kontakta mäklaren för info

Slutpris:

Kontakta ansvarig mäklare om du har frågor kring slutpriset.

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE

Har du frågor om den här försäljningen? Kontakta ansvarig mäklare genom detta formulär så återkommer vi så snart vi kan.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

    top arrow