SÅLD

Den här bostaden har tyvärr redan blivit såld. Vill du veta mer om försäljningen går det bra att kontakta ansvarig mäklare, så hjälper vi dig. Vi kommer löpande ut med nya bostäder som är till salu. Håll utkik, så hittar du snart vad du söker!

Våra aktuella bostäder

Stockholm

Pontonjärgatan 8, 3 tr, Nedre Kungsholmen

8 795 000 KR

3 Rok

82 Kvm

2 910 kr/mån

Våning 3 av 6

Vacker våning i skuldfri förening! Välplanerad funkislägenhet om 82 välplanerade kvadratmeter med sjöglimt från två balkonger högt upp i huset. Kök med vackra detaljer som bevarad 30-talscharm med moderna inslag. Ljus och luftig matplats/vardagsrum med plats för större sällskap för både sittande middag och umgås i vardagsrummet. Utgång till en av bostadens härliga balkonger nås från vardagsrummet. Stort sovrum med gott om förvaring i garderober, praktisk kontorshörna, tidsenliga pardörrar och utgång till bostadens andra balkong. Sovrum två med plats för säng och gott om förvaring. Helkaklat badrum med badkar. I hallen finns gott om platsbyggd förvaring. En genomtänkt bostad som har allt och lite till. Välkommen på visning!

Slutpris:

Kontakta ansvarig mäklare om du har frågor kring slutpriset.

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE

Har du frågor om den här försäljningen? Kontakta ansvarig mäklare genom detta formulär så återkommer vi så snart vi kan.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

    top arrow