SÅLD

Den här bostaden har tyvärr redan blivit såld. Vill du veta mer om försäljningen går det bra att kontakta ansvarig mäklare, så hjälper vi dig. Vi kommer löpande ut med nya bostäder som är till salu. Håll utkik, så hittar du snart vad du söker!

Våra aktuella bostäder

Stockholm

Pontonjärgatan 5, 2 tr, Nedre Kungsholmen

7 250 000 KR

3 Rok

70 Kvm

2 457 kr/mån

Våning 2 av 5

Välkommen till denna fantastiska trea på Nedre Kungsholmen med balkong med utsikt mot Riddarfjärden & öppen spis! Välplanerad bostad som erbjuder genomgående vackra detaljer som bevarad 30-talscharm med moderna inslag. Härligt ljusinsläpp från vackra fönster. Alla tänkbara attribut såsom två sovrum, öppen spis, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, balkong, badrum, wc, tvättmaskin samt diskmaskin i köket. Välkommen hem!

Slutpris:

Kontakta ansvarig mäklare om du har frågor kring slutpriset.

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE

Har du frågor om den här försäljningen? Kontakta ansvarig mäklare genom detta formulär så återkommer vi så snart vi kan.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

    top arrow