SÅLD

Den här bostaden har tyvärr redan blivit såld. Vill du veta mer om försäljningen går det bra att kontakta ansvarig mäklare, så hjälper vi dig. Vi kommer löpande ut med nya bostäder som är till salu. Håll utkik, så hittar du snart vad du söker!

Våra aktuella bostäder

Stockholm

Paternostervägen 104, Johanneshov, Hammarbyhöjden

5 250 000 KR

4 Rok

87 Kvm

5 388 kr/mån

Våning 3 av 3

Se hit & sluta leta! Helrenoverad 4:a med smakfull finess och fingertoppskänsla... -Nej STOPP!
Det kan vi inte direkt påstå!
-Däremot erbjuds nu en helt unik möjlighet att förvärva en välplanerad gavelfyra högst upp med rejäla ytor om 87kvm & högsta potential för den renoveringsvillige. I princip hela bostaden är i stort behov av kärlek & inre totalrenovering. Bostadsrätten upplåts av välskött förening som lagt kloka investeringar på skötsel av fastighet & energieffektiviseringar. Våtutrymmena är efter stambyte helkaklade.
Underbart gavelläge högst upp. Stora fönsterpartier i tre väderstreck ger enastående ljusflöde och rymd. Lägenheten har alla chanser att åter bli fantastisk med stora och rofyllda sovrum, vardagsrum & balkong i väster. Mycket bra läge nära kommunikationer. Intill ligger Nytorps gärde med promenadavstånd till bad. I närheten finns allt nödvändigt, butiker & restauranger. Nära ligger även Nackareservatet för den aktive och naturkäre. Måste ses. Välkommen på visning

Slutpris:

Kontakta ansvarig mäklare om du har frågor kring slutpriset.

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE

Har du frågor om den här försäljningen? Kontakta ansvarig mäklare genom detta formulär så återkommer vi så snart vi kan.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

    top arrow