SÅLD

Den här bostaden har tyvärr redan blivit såld. Vill du veta mer om försäljningen går det bra att kontakta ansvarig mäklare, så hjälper vi dig. Vi kommer löpande ut med nya bostäder som är till salu. Håll utkik, så hittar du snart vad du söker!

Våra aktuella bostäder

Trosa

Norra Sundsvägen 21

2 795 000 KR

5 Rok

100 Kvm Boarea

2378 Kvm Tomtarea

ACCEPTERAT PRIS!!! Unik möjlighet att utveckla din egen husdröm för fritids eller permanentboende i vackra Sund, nära Trosa i Sörmland! Huset är BESIKTIGAT och ligger högt & ståtligt placerat på en stor & lättskött tomt om 2.378kvm med fokus på naturkänsla. Därtill en oemotståndligt vacker utsikt mot öppet landskap. Endast några få minuters promenad från tomten ligger välkända Sund Nergården Hotell & Bistro. De hela 100 kvm boarea möjliggör flera olika sorters användande för ägaren. Stor relativt nygjort terrass runt hela byggnaden. Med lite kärlek och renovering av nästa ägare kommer denna lite slumrande pärla i Sund åter glänsa i sin fulla prakt. Som ägare av hus här blir man medlem i Sunds samfällighetsförening som skapar många trevliga aktiviteter, samt även bland annat driver områdets älskade poolområde. Det är inte ofta hus här är till salu och detta har potential utöver de flesta. Endast en knapp timme från Stockholm dessutom. Detta ställe måste ses. Varmt välkomna på visning!

Slutpris:

Kontakta ansvarig mäklare om du har frågor kring slutpriset.

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE

Har du frågor om den här försäljningen? Kontakta ansvarig mäklare genom detta formulär så återkommer vi så snart vi kan.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

    top arrow