Stockholm

Nordenflychtsvägen 65, 6 tr, Kungsholmen / Hornsbergs Strand

6 995 000 KR

4 Rok

95 Kvm

4 261 kr/mån

Våning 6 av 7

Välkommen till denna magnifika 4:a i populära Hornsbergs Strand. Högt upp i fastigheten med stor balkong mot gården med utsikt över vattnet. 95 välplanerade kvadratmeter som erbjuder genomgående praktiska detaljer med moderna inslag. Fönster i två väderstreck, tre rymliga och lättmöblerade sovrum, goda förvaringsmöjligheter och ett underbart ljusinsläpp utan insyn med fantastiska solnedgångar. Här bor du med allt du kan önska dig i form av öppna sociala ytor och en underbar solig balkong med utsikt mot vattnet. Alla tänkbara bekvämligheter såsom badrum, gäst-wc, tvättmaskin & torktumlare samt diskmaskin i köket. Bostaden har ett fint genomgående parkettgolv och ljusa väggar. En genomtänkt bostad som har allt och lite till.

Beskrivning

Interiören

Entré
Välkomnande trevlig hall. Bra förvaring i garderob och avhängningsmöjligheter. Ljus tapet på väggar och praktiskt klinkergolv i grått. Med anslutning till gästtoaletten.

Gästtoalett
Gästtoalett utrustad med WC och handfat. Ljusmålade väggar samt vitt kakel till viss del och grått klinkers på golvet. 

Kök
Köket är i en öppen social planlösning, här kan man umgås i trevligt sällskap samtidigt som man står i köket och lagar middag. Det finns gott om plats för matgrupp. Köket är stort och härligt, köksluckor i vitt, bänkskiva i svart med matchande grått kakel i mosaik som stänkskydd. Bra förvaring för köksredskap. Köket är utrustat med separat kyl & frys, inbyggd diskmaskin, integrerad mikrovågsugn samt ugn under och keramisk häll med fläkt ovan. Vacker parkett och vitmålade väggar.

Vardagsrum
Stort vardagsrum, här finns det gott om plats för en soffgrupp och bra förvaring. Härligt ljusinsläpp genom de stora fönsterna och balkongen. Vacker parkett och ljus tapet på väggar. Balkongen i bostaden nås direkt från vardagsrummet.

Sovrum 1 / Master Bedroom 
Master Bedroom med fint ljusinsläpp genom stort fönster. Rymlig garderobsvägg. Väggarna är tapetserade i ljus kulör och på golvet ligger vacker parkett. Här finns det gott om plats för en stor dubbelsäng och annan sovrumsinredning.

Sovrum 2
Sovrum med fint ljusinsläpp genom stort fönster och utsikt mot den trevliga innergården. Väggarna är tapetserade i ljusblått och på golvet ligger vacker parkett. Här finns det gott om plats för en säng och annan sovrumsinredning. Bra förvaringen i garderober.

Sovrum 3
Detta rum fungerar som ett barnrum, kontor eller sovrum. Även i detta rum är finns det möjlighet till säng, förvaring och skrivbord om man så önskar. Fint ljusinsläpp genom fönstret. Väggar tapetserade i vackert ljusblått och parkett på golvet och bra förvaring i garderober.

Badrum
Stilrent badrum med vitt kakel och mörkt klinkers. Badrummet är utrustad med WC, dusch med glasväggar, tvättmaskin och torktumlare, handfat med spegel ovan och bra med förvaring i skåp för hygienartiklar, handdukar m.m.

Balkong 
Underbar stor balkong mot den trevliga innergården med utsikt mot vattnet. Här finns det plats för balkongmöbler, växter och grill. Här kan du sitta och avnjuta ditt morgonkaffe. 

Föreningen

Allmänt om föreningen 
Brf Eden är en äkta förening som äger marken. Föreningen har stabil ekonomi och ovanligt stora uthyrningsbara (ca 1233kvm) ytor samt ett stort garage, vilket är positivt för ekonomin. I dagsläget täcker exempelvis hyresintäkter från lokaler och garage, vilket har gjort att föreningen har kunnat vara proaktiv och amortera kraftigt på lånen. 121st lägenheter med bostadsrätt fördelat på sex olika trapphus och gatuadresser samt två lokaler och 88st garageplatser som är en bra inkomstkälla för föreningen.

Ägande i föreningen
Föreningen accepterar delat ägande.

Juridisk person
Föreningen accepterar ej juridisk person som köpare. 

Förråd
Källarförråd med nyttjanderätt hör till lägenheten. 

Genomförda renoveringar
2022 Fasadrenovering
2021 Stadgeenlig fastighetsbesiktning samt genomförd brandskyddsbesiktning
2021 Gamla dörrstoppare har ersatts med nya dörrstoppare
2021 Byte av ljuskällor i hissarna till LED-armaturer
2020 Utbyte av passagesystem samt boknigssystem 
2020 Installation av övervakningskameror i garage samt soprum 
2020 Samtliga taggar och garagefjärrkontroller har blivit utbytta
2019 Renovering av samtliga entréer, nya postboxar i samband med renovering 
2019 Nya möbler till bastun samt nya utemöbler till föreningens innergård
2018 Stamspolning av avlopp och stammar
2016 Nytt bastuaggregat 
2016 Upprustning av innergåden

Planerade renoveringar 
Föreningen har en underhållsplan som fastställts med hjälp av Österman LU Brf Planer. Styrelsen genomgår löpande underhållsplanen och säkerställer att nödvändigt underhåll genomförs. Utöver underhållsplanen kommer löpande underhåll ske i fall av skador och oförutsett slitage.

Gemensamma utrymmen
I fastigheten finns fyra uppskattade gemensamma lokaler som kan bokas gratis eller till en mindre avgift. En föreningslokal, cykelförvaring, en övernattningslägenhet, en tvättstuga samt en bastu. Samtliga lokaler kan bokas och tillträdas med hjälp av ett smidigt elektroniskt passagesystem. Föreningen har också en trevlig innergård för boende att nyttja. Ett flertal cykel- och barnvagnsförråd finns även i anslutning till trapphus och garage. 

Kabel-TV & bredband
Föreningen har kabel-TV samt bredband via leverantören Telia. Det ingår 24st TV-kanaler i avgiften och hastigheten avseende bredband är 1000 (nedladdning) / 1000 (uppladdning) mbit per sekund. 

Garage
Föreningen har 88st garageplatser för bil, fem MC-platser och 19st scooterplatser. Installation av laddstolpar med IMD mätare på samtliga garageplatser för bil kommer ske inom snar framtid. I övrigt råder boendeparkering i området. 

Garageplatserna kostar 1500kr i månaden för boende i föreningen och 2500kr för externa kunder. Det finns ett antal platser som räknas som "små platser". Dessa kostar 1000kr per månad. Motorcykel och scooter kostar 300kr i månaden. 

Gästlägenhet
I föreningen finns en gästlägenhet man har möjlighet att boka för 200kr per natt.

Förskola
Närhet till flera förskolor (två inom föreningen) och skolor.

Föreningens ekonomi
Föreningen har i dagsläget inga planerade avgiftsförändringar. Enligt mail av styrelsen 2023-01-17.

Kontroll information
Ovanstående information kommer från årsredovisning 2021, föreningens hemsida samt kontrollerat med styrelsen den 2023-01-17. Uppgifter som är av särskild vikt för spekulant bör kontrolleras med föreningen.

Nettoskuld

Indirekt nettoskuldsättning: 955.949kr

Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning anger hur stor andel av bostadsrättsföreningens lån som indirekt belastar bostadsrätten. Andelen beräknas som andelstalet för avgifter multiplicerat med föreningens nettoskuldsättning. Den består av räntebärande skulder med avdrag för räntebärande tillgångar och likvida medel. Underlagen för beräkningen kommer från föreningens årsredovisning.

Området & kommunikation

Allmänt om området
Hornsbergs Strand är ett attraktivt och expansivt område som vuxit fram under de senaste åren. Här bor man invid Ulvsundasjöns glittrande vatten med närhet till Fridhemsplans citypuls. Vid närbelägna Kristinebergs Strand finns båthamn och badbryggor. Detta område har en tydlig innerstadskaraktär med bostäder, affärer, service, bilfritt torg och en ny prisbelönt strandpromenad. Kristinebergs slottspark ska göras om och bindas samman med Ulvsundasjön. En marin mötesplats med färjehamn och restauranger med uteserveringar planeras längs med strandpromenaden. Längst ner mot vattnet finns en solterrass av trä och den fina parken med bl. a skateboardramp, fotbollsplan, naturstig, plaskdamm och stora gräsklädda lekytor. Här kan man ta ett dopp samlas för en picknic eller njuta av solnedgången och utsikten. I den nyöppnade gallerian som ligger alldeles runt hörnet finner man kontor, butiker, restauranger, apotek, systembolag samt Ica Maxi. Lindhagensgatans esplanad blir huvudstråket. 

Kommunikationer
Kommunikationerna är goda. Kort promenadavstånd till T-bana Stadshagen (blå linje) som tar dig till T-centralen på 5 minuter. Ca 8-9 minuters promenad till T-bana Kristineberg (grön linje). Flertalet busslinjer trafikerar området som 61, 65, 56, 50, 405. Med bil tar man sig snabbt ut på Essingeleden och det tar endast ca 10 minuter till Bromma flygplats. Det planeras även en spårväg som ska sträcka sig över hela innerstaden.

Närservice
I området finns även fina promenadstråk, joggingspår och cykelbanor längs vattnet. SATS, Fitness24Seven, STC och Nordic Wellness finns i området. Närliggande Ballbreaker erbjuder aktiviteter såsom diskobowling, golf, biljard m.m. Här finns också restaurang och sportbar. I kvarteret Eden finns två daghem. Utöver detta finns i närområdet 5-6 daghem och fler planeras i samband med utbyggnaden i området. Skolor som finns i området är Kristinebergsskolan, Kungsholmens grundskola, Thorildsplans gymnasium och det finns också många populära friskolor.

Fakta
 • Ägandeform

  Lägenhet - Bostadsrätt

 • Adress

  Nordenflychtsvägen 65, 6 tr

 • Postnummer

  112 15

 • Rum

  4 rum och kök

 • Byggnadsår

  2008

 • Balkong

  Balkong

 • Förråd

  Källarförråd

 • Tv/internet

  Telia

 • Lägenhetsnummer

  99-2870-1-482-1

 • Lägenhetsnummer LMV

  1502

 • Våning

  6 av 7

 • Hiss

  Ja

 • Byggnadstyp

  Flerfamiljshus

 • Avgift

  4 261 kr/mån

 • Ingår i avgiften

  Värme, vatten, kabel-TV, bredband (1000/1000mbit) samt bostadsrättstillägg

 • Andelstal, ägande

  0.96000%

 • Andelstal, förening

  0.96000%

 • Pantsättningsavgift

  525 kr/pantbrev

 • Överlåtelseavgift

  1312,50 kr

Energi

 • Energistatus

  Utförd

 • Energiprestanda

  74kWh/m2ochår

 • Energiklass

  C

 • Registrerad

  2020-11-05

Förening

 • Förening

  BRF Eden

 • Org.nr

  769611-8699

Driftkostnader

 • Personer i hushåll

  3

 • El

  750 kr/mån

 • Försäkring

  250 kr/mån

 • Driftkostnader totalt

  1000 kr/mån

Storlek

 • Boarea

  95 Kvm

Budgivning:

Kontakta mäklaren om budgivning.

Visning:

sön 29/1, 11:00 - 12:00

Välkommen på visning! Anmäl er gärna för visningen så vi kan ge bästa service.

mån 30/1, 17:00 - 17:30

Välkommen på visning! Anmäl er gärna för visningen så vi kan ge bästa service.

Intresserad av bostaden?

Verkar den här bostaden vara något för dig? Skicka en intresseanmälan så hör vi av oss till dig och kan berätta mer om bostaden, hålla dig uppdaterad om visningstider, berätta om budgivningen samt svara på alla möjliga frågor du kan tänkas ha.

Skicka intresseanmälan

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

Bli en ambassadör

Vet du någon som skulle gilla denna bostad?

Ambassadör Fastighetsmäkleri erbjuder nu ett helt nytt koncept i mäklarbranschen - hittar du en köpare till denna bostad får du ta del av mäklararvodet. Det enda du behöver göra är att tipsa oss om en potentiell köpare via mail, telefon eller kontaktformulär. Om affären går igenom får du ersättningen.

Anmäl till visning

  Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

  top arrow