SÅLD

Den här bostaden har tyvärr redan blivit såld. Vill du veta mer om försäljningen går det bra att kontakta ansvarig mäklare, så hjälper vi dig. Vi kommer löpande ut med nya bostäder som är till salu. Håll utkik, så hittar du snart vad du söker!

Våra aktuella bostäder

Stockholm

Nordenflychtsvägen 65, 6 tr, Kungsholmen / Hornsbergs Strand

6 995 000 KR

4 Rok

95 Kvm

4 261 kr/mån

Våning 6 av 7

Välkommen till denna magnifika 4:a i populära Hornsbergs Strand. Högt upp i fastigheten med stor balkong mot gården med utsikt över vattnet. 95 välplanerade kvadratmeter som erbjuder genomgående praktiska detaljer med moderna inslag. Fönster i två väderstreck, tre rymliga och lättmöblerade sovrum, goda förvaringsmöjligheter och ett underbart ljusinsläpp utan insyn med fantastiska solnedgångar. Här bor du med allt du kan önska dig i form av öppna sociala ytor och en underbar solig balkong med utsikt mot vattnet. Alla tänkbara bekvämligheter såsom badrum,
gäst-wc, tvättmaskin & torktumlare samt diskmaskin i köket. Bostaden har ett fint genomgående parkettgolv och ljusa väggar. En genomtänkt bostad som har allt och lite till.

Slutpris:

Kontakta ansvarig mäklare om du har frågor kring slutpriset.

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE

Har du frågor om den här försäljningen? Kontakta ansvarig mäklare genom detta formulär så återkommer vi så snart vi kan.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

    top arrow