SÅLD

Den här bostaden har tyvärr redan blivit såld. Vill du veta mer om försäljningen går det bra att kontakta ansvarig mäklare, så hjälper vi dig. Vi kommer löpande ut med nya bostäder som är till salu. Håll utkik, så hittar du snart vad du söker!

Våra aktuella bostäder

Sigtuna

Munkholmsvägen 6B, Sigtuna / Munkholmen

25 000 000 KR

8 Rok

248 Kvm Boarea

55 Kvm Biarea

1956 Kvm Tomtarea

Drömboende i världsklass. Äkta sjötomt som sällan saluförs med vattenområde & brygganläggning på populära Munkholmen i Sigtuna. Spektakulärt & enastående hus ritat av arkitekten Jonas Haga med tanken att bevara, förädla, göra om & bygga på befintlig struktur. Makalöst läge på Munkholmen med soldränkt tomt i sydvästläge, insynsskyddad med omedelbar närhet till vatten. Huset byggdes 2016 och är uppfört i unik & modern stil med stora fönsterpartier mot vattnet. På fastigheten finns brygganläggning för flertal båtar, pool, pool hus, bastu, parkering för flera fordon med fyra elbilsladdare & carport. Huvudbyggnaden på tre plan omfattar totalyta om 303kvm, tomt 1956kvm & vatten 522kvm. Fastigheten är en vattenfastighet, vilket innebär att vattnet utanför huset inom tomtgränsen är eget vatten. Exklusivt boende med livskvalitet i fokus måste upplevas på plats för att uppnå full förälskelse. Varmt välkommen att boka privat visning.

Slutpris:

Kontakta ansvarig mäklare om du har frågor kring slutpriset.

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE

Har du frågor om den här försäljningen? Kontakta ansvarig mäklare genom detta formulär så återkommer vi så snart vi kan.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

    top arrow