SÅLD

Den här bostaden har tyvärr redan blivit såld. Vill du veta mer om försäljningen går det bra att kontakta ansvarig mäklare, så hjälper vi dig. Vi kommer löpande ut med nya bostäder som är till salu. Håll utkik, så hittar du snart vad du söker!

Våra aktuella bostäder

Stockholm

Maria Skolgata 77 B, 6 tr, Södermalm

4 675 000 KR

2 Rok

50 Kvm

3 057 kr/mån

Våning 6 av 7

Ytterst välplanerad 2:a med stor balkong om 8 kvm i söderläge med sol hela dagen. Högt upp i huset med insynsskyddat läge och utsikt över grönska. Social och öppen planlösning mot vardagsrum och kök. Plats för större matbord, soffgrupp eller önskvärd möblering. Stilfullt och påkostat år 2016 då huset byggdes. Lägenheten har generöst med förvaring i form av garderobssektion i sovrummet samt garderob i hallen. Rikligt med ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna. Alla fönster är belägna mot föreningens idylliska innergård. Rofyllt sovrum med plats för dubbelsäng, skrivbord och förvaring. Stilfullt kök utrustat med kvalitativa varor samt generöst med förvaring och arbetsyta. Helkaklat badrum utrustat med golvvärme, tvättmaskin och torktumlare, förvaring och avlastningsbänk samt spotlights med dimmerfunktion vilket är genomgående för hela lägenheten. Stabil och välskött förening som är äkta och äger marken.

Slutpris:

Kontakta ansvarig mäklare om du har frågor kring slutpriset.

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE

Har du frågor om den här försäljningen? Kontakta ansvarig mäklare genom detta formulär så återkommer vi så snart vi kan.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

    top arrow