SÅLD

Den här bostaden har tyvärr redan blivit såld. Vill du veta mer om försäljningen går det bra att kontakta ansvarig mäklare, så hjälper vi dig. Vi kommer löpande ut med nya bostäder som är till salu. Håll utkik, så hittar du snart vad du söker!

Våra aktuella bostäder

Fagersta

Malmvägen 4E, Västanfors, Fagersta

1 495 000 KR

7 Rok

160 Kvm Boarea

15 Kvm Biarea

150 Kvm Tomtarea

Just nu saluförs detta underbara BESIKTADE radhus på attraktiv adress och bästa läge med sjöutsikt i vackra Västanfors! Mycket välskött, smakfullt inredd och delvis renoverad bostad om hela 7 rum och kök, två badrum, gästtoalett & tvättstuga fördelat på 3 plan. Rakt igenom ljusa fräscha färger och mycket inbyggd förvaring. Dessutom hela 3 solbadande uteplatser, samtliga insynsskyddade med fri utsikt mot sjö eller grönska för njutning och rekreation under långa sköna dagar! Därtill en behändig trädgårdstäppa. Detta är verkligen ett hem för det ljuva livet & trivsel för hela familjen. Den geniala planlösningen separerar generösa & välkomnande sociala utrymmen med privata bostadsdelar på ett alldeles unikt sätt. Bostaden ligger mycket lugnt men ändå centralt & med alla bekvämligheter och service, skolor och barnomsorg nära inom räckhåll. Man har bara en kort promenad till stärkande idrottsaktiviteter vid Västanfors IP. Detta hem måste upplevas. Varmt välkomna på visning!

Slutpris:

Kontakta ansvarig mäklare om du har frågor kring slutpriset.

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE

Har du frågor om den här försäljningen? Kontakta ansvarig mäklare genom detta formulär så återkommer vi så snart vi kan.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

    top arrow