SÅLD

Den här bostaden har tyvärr redan blivit såld. Vill du veta mer om försäljningen går det bra att kontakta ansvarig mäklare, så hjälper vi dig. Vi kommer löpande ut med nya bostäder som är till salu. Håll utkik, så hittar du snart vad du söker!

Våra aktuella bostäder

Stockholm

Luxgatan 7, Lilla Essingen

2 150 000 KR

1 Rok

22 Kvm

1 271 kr/mån

Våning 0,5 av 4

Varmt välkomna till denna mycket mysiga och välplanerade etta invid lummiga Luxparken och Mälaren! Tack vare det separata arbetsköket är bostaden enkel att möblera och inrymmer matplats, soffa, soffbord och säng. Bostaden erbjuder flertalet vackra och välbevarade originaldetaljer från fastighetens byggår såsom stora fönsterpartier med spröjs, speglade dörrar och en generös takhöjd.

Här bor ni i en stabil förening med god ekonomi och låg belåningsgrad som tillåter en låg månadsavgift som dessutom inkluderar bredband. Kommunikationerna här är mycket goda med ett par minuters gångavstånd till 1:ans buss och närhet till båttrafik. Ni har dessutom bekvämligheter såsom matbutik, apotek, bageri, caféer och restauranger endast ett stenkast bort. Lilla Essingen är en sjönära stadsdel som bjuder på härlig småstadskänsla och närhet till city. Ön erbjuder lummiga strandpromenader längs Mälaren, flertalet badbryggor, båtklubbar och grönskande parker.

Varmt välkomna på visnin

Slutpris:

Kontakta ansvarig mäklare om du har frågor kring slutpriset.

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE

Har du frågor om den här försäljningen? Kontakta ansvarig mäklare genom detta formulär så återkommer vi så snart vi kan.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

    top arrow