SÅLD

Den här bostaden har tyvärr redan blivit såld. Vill du veta mer om försäljningen går det bra att kontakta ansvarig mäklare, så hjälper vi dig. Vi kommer löpande ut med nya bostäder som är till salu. Håll utkik, så hittar du snart vad du söker!

Våra aktuella bostäder

Stockholm

Lundagatan 38 A, 1 tr (vån 2), Södermalm

2 950 000 KR

1 Rok

33 Kvm

1 669 kr/mån

Våning 2 av 6

Ytterst välplanerad 1:a med absolut toppläge på Södermalm. Närhet till shopping, matbutiker, grönska samt kommunikation. Rikligt med ljusinsläpp från det stora fönsterpartiet. I vardagsrummet finns det plats för soffa, matbord eller annan önskvärd möblering. Sovalkoven inrymmer en dubbelsäng, ligger i anslutning till vardagsrummet. Stilfullt och välutrustat kök. Generöst med förvaring i lägenheten i form av två garderober som ligger i anslutning till hallen. Äkta välskött förening, med god ekonomi som äger marken.

Slutpris:

Kontakta ansvarig mäklare om du har frågor kring slutpriset.

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE

Har du frågor om den här försäljningen? Kontakta ansvarig mäklare genom detta formulär så återkommer vi så snart vi kan.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

    top arrow