SÅLD

Den här bostaden har tyvärr redan blivit såld. Vill du veta mer om försäljningen går det bra att kontakta ansvarig mäklare, så hjälper vi dig. Vi kommer löpande ut med nya bostäder som är till salu. Håll utkik, så hittar du snart vad du söker!

Våra aktuella bostäder

Båstad

Ludvig Nobels Allé 1G, Båstad

4 080 000 KR

2 Rok

40 Kvm

8 322 kr/mån

Unikt tillfälle att förvärva denna centralt belägna bostad med fantastisk utsikt över havet med närhet till strand, restauranger, hamn, tennisbanor etc. Här bor man i en ytterst välplanerad tvåa intill strand och bruset från havets vågor med rymlig uteplats med infravärme, plats för utemöbler och växter. Rikligt med ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna med en fantastisk utsikt över Laholmsbukten. Nyrenoverat badrum samt nytt vit kalkat askgolv i hela lägenheten. På attraktiva Skånegården finns det en gemensam pool på området, flertalet sällskapsrum samt gästrum som man kan hyra. Stabil och välskött förening som även äger marken. Välkommen på visning!

Slutpris:

Kontakta ansvarig mäklare om du har frågor kring slutpriset.

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE

Har du frågor om den här försäljningen? Kontakta ansvarig mäklare genom detta formulär så återkommer vi så snart vi kan.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

    top arrow