SÅLD

Den här bostaden har tyvärr redan blivit såld. Vill du veta mer om försäljningen går det bra att kontakta ansvarig mäklare, så hjälper vi dig. Vi kommer löpande ut med nya bostäder som är till salu. Håll utkik, så hittar du snart vad du söker!

Våra aktuella bostäder

Stockholm

Lidköpingsvägen 6, Hammarbyhöjden

2 195 000 KR

1 Rok

22 Kvm

1 633 kr/mån

Våning 2 av 4

Ytterst välplanerad och attraktiv hörnlägenhet med stor balkong i sydöstläge där det finns plats för utemöbler och växter. Närhet till grönska och natur samt kommunikationer. Huset var färdigställt år 2022 så lägenheten är i väldigt bra skick med stilfulla materialval. Rikligt med ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna, vackert vitlaserat golv i ek samt väggar målade i vitt. Generöst med förvaring i lägenheten i form av två garderober och ett städskåp, möjligt att inreda med mer förvaring för den som önskar. I allrummet finns det plats för matbord, säng, tv-bänk eller annan önskvärd möblemang. Optimerat kök med gott om förvaring och arbetsyta med bänkskiva i kalksten, utrustat med diskmaskin och samtliga vitvaror är från Siemens. Stilfullt badrum i beige kalkstendesign och ett fönster som ger ett fint ljusinsläpp. Utrustat kombinerad tvättmaskin/torktumlare, kommod, skåp och dusch med duschväggar i transparent glas. Stabil och välskött förening som är äkta och äger marken. Välkommen på visning!

Slutpris:

Kontakta ansvarig mäklare om du har frågor kring slutpriset.

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE

Har du frågor om den här försäljningen? Kontakta ansvarig mäklare genom detta formulär så återkommer vi så snart vi kan.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

    top arrow