SÅLD

Den här bostaden har tyvärr redan blivit såld. Vill du veta mer om försäljningen går det bra att kontakta ansvarig mäklare, så hjälper vi dig. Vi kommer löpande ut med nya bostäder som är till salu. Håll utkik, så hittar du snart vad du söker!

Våra aktuella bostäder

Tyresö

Långsjövägen 54C

19 995 000 KR

8 Rok

285 Kvm Boarea

64 Kvm Biarea

920 Kvm Tomtarea

Underbar exklusiv & strandnära designvilla anno 2013 av yppersta klass belägen i vackra Trollbäcken -Tyresö erbjuds nu till försäljning! Detta är ett helt unikt boende med en standard utöver det vanliga & dessutom hänförande vackert placerad intill den glittrande Långsjön med egen brygga. Hela 285 kvm boarea, 64 kvm biarea med sociala och privata avdelningar fördelat på tre plan där dagsljuset och sjöutsikten alltid är närvarande. Stort dubbelgarage och 4 parkeringsplatser ute. Allt i denna praktfulla villa är skapat med full modern komfort och smakfulla materialval rakt igenom. Exklusiv relaxavdelning med bubbelpool inne. Därtill utomhusjacuzzi och swimmingpool. Dessutom har huset en integrerad separat uthyrningsdel med engen entré från utsidan! Detta är verkligen mer än ett hem Detta är ett hus som är byggt att verkligen leva livet fullt ut i. Denna är en typ av bostad når mycket sällan marknaden men nu är det unika tillfället här! Måste upplevas på plats. Varmt välkomna på visning!

Slutpris:

Kontakta ansvarig mäklare om du har frågor kring slutpriset.

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE

Har du frågor om den här försäljningen? Kontakta ansvarig mäklare genom detta formulär så återkommer vi så snart vi kan.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

    top arrow