SÅLD

Den här bostaden har tyvärr redan blivit såld. Vill du veta mer om försäljningen går det bra att kontakta ansvarig mäklare, så hjälper vi dig. Vi kommer löpande ut med nya bostäder som är till salu. Håll utkik, så hittar du snart vad du söker!

Våra aktuella bostäder

Haninge

Kvartärvägen 13, Västerhaninge / Åbylund

1 395 000 KR

2 Rok

59 Kvm

4 603 kr/mån

Tvåa med nyrenoverade ytskikt 2022. Här bor du i ett boende med radhuskänsla i ett naturnära område med egen ingång och två härliga grönskande uteplatser. Lägenheten består av en rymlig och möblerbar hall, stort kök ny kyl/frys inköpt 2022 och utrymme för sällskap vid matplatsen. Fint vardagsrum med underbart ljusinsläpp från fönster i två väderstreck och utgång till en av bostadens uteplatser, denna vetter mot vacker natur och skog. Stort sovrum med plats för dubbelsäng och annat möblemang. I anslutning till sovrummet finns rymlig walk-in closet. Helkaklat badrum med ny tvättmaskin 2022 och badkar. Ett boende som måste ses och upplevas på plats. Varmt välkomna.

Slutpris:

Kontakta ansvarig mäklare om du har frågor kring slutpriset.

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE

Har du frågor om den här försäljningen? Kontakta ansvarig mäklare genom detta formulär så återkommer vi så snart vi kan.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

    top arrow