SÅLD

Den här bostaden har tyvärr redan blivit såld. Vill du veta mer om försäljningen går det bra att kontakta ansvarig mäklare, så hjälper vi dig. Vi kommer löpande ut med nya bostäder som är till salu. Håll utkik, så hittar du snart vad du söker!

Våra aktuella bostäder

Stockholm

Kungsholmsgatan 28, 3 tr, Kungsholmen / Rådhuset

6 995 000 KR

3 Rok

60 Kvm

2 322 kr/mån

Våning 3 av 5

Topprenoverad 2021/2022 sekelskiftestrea högt upp i huset med balkong mot innergården i skuldfri förening. På en attraktiv adress tre trappor upp med hiss i denna sekelskiftesfastighet anno 1887 finner ni en väldisponerad bostad med fantastisk takhöjd om ca 3m, påkostade och genomtänkta materialval! Den genomgående och smarta planlösningen gör det lätt att leva och bo och tack vare den finstämda färgpaletten med ljusa trägolv och väggar är det enkelt att möblera för maximal trivsel. Det tilltalande köket har generös förvaring bakom skåpsluckor i modern färg och erbjuder all önskvärd maskinell utrustning. Vardagsrummet är inbjudande med fina ytor för såväl önskad soffgrupp samt ett större matbord med flertalet hungriga gäster. Två stora sovrum med bra platsbyggd förvaring i garderober. Ljusinsläppet här är ljuvligt tack vare de stora fönsterna och det stilfulla helkaklade badrummet som andas lyxhotell. Denna bostad har allt man kan önska sig och lite till!

Slutpris:

Kontakta ansvarig mäklare om du har frågor kring slutpriset.

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE

Har du frågor om den här försäljningen? Kontakta ansvarig mäklare genom detta formulär så återkommer vi så snart vi kan.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

    top arrow