SÅLD

Den här bostaden har tyvärr redan blivit såld. Vill du veta mer om försäljningen går det bra att kontakta ansvarig mäklare, så hjälper vi dig. Vi kommer löpande ut med nya bostäder som är till salu. Håll utkik, så hittar du snart vad du söker!

Våra aktuella bostäder

Stockholm

Kirunagatan 17, Vällingby centrum

1 895 000 KR

1.5 Rok

45 Kvm

3 652 kr/mån

Våning 8 av 9

Vackert boende med vida vyer, både citynära & naturnära i ett!
Nu erbjuds äntligen en unik möjlighet att förvärva denna mycket välskötta och optimalt planerade bostad om 1,5 RoK, (möjlig 2:a) fördelat på 45 kvm boarea. Detta är kvadratmetrar som känns som betydligt fler! Dessutom har den en stor balkong med bästa solläge i Vällingby Centrum.Lägenheten ligger högt upp i huset & har genom de generöst till tagna fönstren ett otroligt ljusinsläpp samt fantastisk vy över grönskande naturområde, samtidigt som du med endast några minuters promenad är mitt i Vällingbys trevliga och livliga centrum med butiker , service, idrott och kultur. Nära alla kommunikationer och tunnelbanans gröna linje för dig som söker ett modernt och aktivt liv med högsta kvalitet i såväl arbets- som privatlivet. Välutrustat och praktiskt kök. Genomgående ljusa trägolv och vita målade väggar samt vackra materialval skapar harmoni och hög trivselfaktor. Måste upplevas. Varmt välkomna på visning!

Slutpris:

Kontakta ansvarig mäklare om du har frågor kring slutpriset.

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE

Har du frågor om den här försäljningen? Kontakta ansvarig mäklare genom detta formulär så återkommer vi så snart vi kan.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

    top arrow