Sundbyberg

Kavallerivägen 2 C, 6 tr, Rissne

BUD

2 Rok

55 Kvm

3 158 kr/mån

Våning 6 av 9

Kommande på marknaden. Ytterst välplanerad och toppmodern tvåa med en stor och solig balkong i sydväst. Bostaden är byggd 2018 och erbjuder moderna faciliteter samt en bekväm livsstil med närhet till stadens puls. Högt upp i huset erbjuder denna tvåa en social och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, vilket skapar en rymlig känsla. Den stora soliga balkongen i sydväst ger en underbar utsikt och plats för utemöbler eller annan önskvärd möblering. Stora fönsterpartier ger rikligt med ljusinsläpp i lägenheten. Köket är stilfullt och välutrustat med gott om förvaring och arbetsyta med bänkskiva i marmorkomposit, integrerad diskmaskin och kyl/frys. I sovrummet finns det plats för en dubbelsäng, skrivbord eller annan önskvärd möblering och en walk-in closet som ger gott om förvaring. Badrummet är stilfullt och helkaklat, med tvättmaskin och torktumlare. Välkommen på visning!

Beskrivning

Interiör

Entré
Välkomnande ljus hall med gott om plats att hänga av sig sina ytterkläder och skor. De rymliga garderoberna erbjuder generös förvaring för att hålla hallen organiserad och fri från röran. Lägenheten pryds av genomgående enstavsparkett som ger en varm och naturlig känsla, medan de vitmålade väggarna lyfter fram ljuset och skapar en luftig atmosfär.

Vardagsrum
Härligt luftigt vardagsrum i anslutning till köket, här är det fint ljusinsläpp som flödar naturligt ljus in i rummet. Det erbjuds gott om plats för soffa och övrig möblering som önskas, vilket gör det till en perfekt plats för avkoppling och social samvaro. Dessutom erbjuder vardagsrummet en smidig tillgång till balkongen, vilket gör det möjligt att enkelt njuta av utomhusluften och den vackra utsikten medan du kopplar av i ditt hem.

Kök
Stort stilfullt ljust kök med vita köksluckor och bänkskiva i marmorkomposit. Köket är fullt utrustad med integrerad kyl och frys, diskmaskin, mikrovågsugn, ugn, induktionshäll samt fläkt ovan. Köket erbjuder generöst med förvaring för köksredskap, matlagning och bakning samt är i öppen social anslutning till vardagsrummet vilket gör det till en idealisk plats för matlagning och social samvaro. Invid köket finns även en trevlig matplats. Denna öppna planlösning skapar en naturlig anslutning till vardagsrummet, vilket gör det enkelt att umgås med familj och vänner medan man tillagar måltider.

Balkong
En rymlig och solig balkong i sydväst välkomnar dig med gott om plats för balkongmöbler och grönska. Den generösa ytan bjuder in till avkoppling och njutning i solens sken, perfekt för att sätta sig ner och njuta av en kopp kaffe i lugn och ro. 

Sovrum
Mysigt och trivsamt sovrum med plats för en stor dubbelsäng, även i detta rum flödar naturligt ljus in genom det stora fönstret. I sovrummet finns även en väl tilltagen walk-in closet  som optimerar förvaringen i bostaden, här finns det rymligt med plats för förvaring och organisering. 

Badrum
Modernt helkaklat badrum i en behaglig grå kulör. Badrummet är rymligt och erbjuder bra förvaring för hygienartiklar och bra arbetsyta på bänken ovanför tvätt-och torktumlaren. Badrummet är utrustat med WC, dusch med glasdörr, handfat med kommod och spegel ovan samt tvättmaskin och torktumlare med arbetsbänk och väggskåp ovan. 

Förening

Allmänt om föreningen 
BRF Stadshuslunden är en äkta bostadsrättsförening i Sundbyberg som äger marken. Föreningen bildades år 2016 och upplåter 198 bostäder med bostadsrätt och 4 st lokaler. 

Ägande i föreningen
Delat ägande accepteras av föreningen.

Juridisk person
Föreningen accepterar ej juridisk person som köpare.

Förråd
Till lägenheten hör ett källarförråd med nyttjanderätt. Det finns även extra förråd att hyra om man så skulle önska, i dagsläget finns 2 st lediga förråd och kostnaden är om 120 kr/kvm.

Genomförda renoveringar
Inga större renoveringar är genomförda eftersom fastigheten är nybyggt. Det pågår renovering av vår innergård (garantiärende). 

Planerade renoveringar 
I dagsläget finns inga beslutade renoveringar. 

Gemensamma utrymmen
Föreningen har barnvagns- och cykelrum som finns i källaren samt miljörum. 

Kabel-TV & bredband
Föreningen är ansluten till kabel-TV samt bredband via Telenor, fiber (Bredband 250/100 Mbit). Must carry TV kanaler ingår i avgiften.

Parkering
I föreningens garage finns 108 parkeringsplatser och 4 MC platser. Beräknad kostnad för parkeringsplats är om 1 122kr/mån kr/mån och för MC plats 449 kr/mån.(I dagsläget är det 4 st personer i kö). I övrigt råder boendeparkering i området eller parkering efter angiven taxa. 

Föreningens ekonomi
Föreningen har inga beslutade avgiftsförändringar. Avstämt med styrelsen 2024-02-29.

Kontroll information
Ovanstående information kommer från årsredovisning 2022 samt kontrollerat med styrelsen den 2024-02-29. Uppgifter som är av särskild vikt för spekulant bör kontrolleras med föreningen.

Indirekt nettoskuldsättning

Indirekt nettoskuldsättning: 830 820 KR

Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning anger hur stor andel av bostadsrättsföreningens lån som indirekt belastar bostadsrätten. Andelen beräknas som andelstalet för avgifter multiplicerat med föreningens nettoskuldsättning. Den består av räntebärande skulder med avdrag för räntebärande tillgångar och likvida medel. Underlagen för beräkningen kommer från föreningens årsredovisning 2022.

Område & kommunikation

Rissne, en charmig stadsdel i Sundbyberg, erbjuder en harmonisk blandning av grönska och natur och har utmärkta kommunikationsmöjligheter. Vid Rissne torg finns allt från matbutiker och restauranger till frisörsalonger och vårdcentraler, samt tunnelbanestationen. Närliggande finns också en mängd andra bekvämligheter som McDonald's, Statoil, bilhandlare, Willys, Hornbach och Coop.

I centrum av Rissne ligger den imponerande Grönkulla skola, som sträcker sig från förskola till årskurs 9. Dessutom finns det flera förskolor i området. För de äldre eleverna ligger gymnasieskolorna IT-gymnasiet och Löfströms gymnasium bara fem minuters promenad från tunnelbanan. Inom kort kommer även Internationella Engelska Skolan (IES) att etablera sig i området.

För naturälskaren är Rissne ett paradis med närhet till olika naturområden. Rissneängarna är perfekta för picknickar med sina generösa ytor och under sommaren arrangeras roliga evenemang här, medan barnen kan leka i utebadet "Plaskis". En kort promenad bort ligger Golfängarna, där man kan njuta av en fika på "Gröna Stugan" eller utforska den 5 km långa "Hälsans stig" som tar en runt de vackra sjöarna Lötsjön och Råstasjön, och vidare till Mall of Scandinavia. För dem som föredrar skogsmiljöer finns Ursviks motionsspår inom 15 minuters promenadavstånd. Spåret slingrar sig genom ett vackert naturreservat mellan Kista, Ursvik och Järvastaden. Att ta sig till centrala Sundbyberg är enkelt, antingen med kollektivtrafik eller genom en trevlig promenad eller cykeltur. Sundbyberg centrum är livfullt och erbjuder ett brett utbud av restauranger, butiker och utmärkta kommunikationsmöjligheter som tar en till alla delar av Stockholm och även till andra städer utanför.

Sundbyberg är särskilt populärt bland pendlare som uppskattar stadens grönska, sjöar och den trevliga Bällstaån. Längs Bällstaån kan man promenera, cykla eller till och med paddla kajak in till centrala Stockholm. Med många planerade förändringar och förbättringar i Rissne de kommande åren, inklusive nybyggnation av bostäder, anslutning till tvärbanan och renovering av centrum år 2024, ser framtiden ljus ut för detta område.

Hittelön

Ambassadör Fastighetsmäkleri AB erbjuder ett helt unikt koncept i mäklarbranschen - hittar du en köpare till denna bostad får du ta del av mäklararvodet. För denna bostad utgår en ersättning om 5 000 kr. Det enda du behöver göra är att tipsa om en potentiell köpare via mail eller telefon. Köper sedan denne och affären går igenom får du ersättningen.

Fakta
 • Ägandeform

  Lägenhet - Bostadsrätt

 • Adress

  Kavallerivägen 2 C, 6 tr

 • Postnummer

  174 58

 • Rum

  2 rum och kök

 • Byggnadsår

  2018

 • Fönster

  3-glas

 • Balkong

  Balkong

 • Förråd

  Källarförråd

 • Tv/internet

  Telenor (fiber)

 • Lägenhetsnummer

  0661

 • Lägenhetsnummer LMV

  1601

 • Våning

  6 av 9

 • Hiss

  Ja

 • Byggnadstyp

  Flerfamiljshus

 • Uppvärming

  Fjärrvärme

 • Energiventilation

  Mekanisk från- och tilluft med (FTX) värmeåtervinning

 • Avgift

  3 158 kr/mån

 • Ingår i avgiften

  Värme, kallvatten & kabel-TV (basutbud)

 • Ingår ej i avgiften

  Obligatoriskt tillägg för bredband tillkommer om 195 kr/mån och varmvatten debiteras efter faktisk förbrukning.

 • Andelstal, ägande

  0.44000000%

 • Andelstal, förening

  0.44000000%

 • Pantsättningsavgift

  573 kr/pantbrev

 • Överlåtelseavgift

  1433 kr

Energi

 • Energistatus

  Utförd

 • Energiprestanda

  63kWh/m2ochår

 • Energiklass

  C

 • Registrerad

  2022-05-04

Förening

 • Förening

  Brf Stadshuslunden

 • Org.nr

  769631-4413

Driftkostnader

 • Personer i hushåll

  2

 • El

  369 kr/mån

 • Försäkring

  160 kr/mån

 • Driftkostnader totalt

  529 kr/mån

 • Kommentar

  Föreningen har ett gemensamt elabonnemang och medlemmarna debiteras för den egna faktiska elförbrukningen.

Storlek

 • Boarea

  55 Kvm

Budgivning:

Kontakta mäklaren om budgivning.

Visning:

Kontakta mäklaren för visning.

Intresserad av bostaden?

Verkar den här bostaden vara något för dig? Skicka en intresseanmälan så hör vi av oss till dig och kan berätta mer om bostaden, hålla dig uppdaterad om visningstider, berätta om budgivningen samt svara på alla möjliga frågor du kan tänkas ha.

Skicka intresseanmälan

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

Bli en ambassadör

Vet du någon som skulle gilla denna bostad?

Ambassadör Fastighetsmäkleri erbjuder nu ett helt nytt koncept i mäklarbranschen - hittar du en köpare till denna bostad får du ta del av mäklararvodet. Det enda du behöver göra är att tipsa oss om en potentiell köpare via mail, telefon eller kontaktformulär. Om affären går igenom får du ersättningen.

top arrow