SÅLD

Den här bostaden har tyvärr redan blivit såld. Vill du veta mer om försäljningen går det bra att kontakta ansvarig mäklare, så hjälper vi dig. Vi kommer löpande ut med nya bostäder som är till salu. Håll utkik, så hittar du snart vad du söker!

Våra aktuella bostäder

Stockholm

Katarina Bangata 79, Södermalm

5 250 000 KR

1.5 Rok

55 Kvm

569 kr/mån

Våning 1 av 8

*FRI ANDRAHANDSUTHYRNING ACCEPTERAS - MYCKET LÅG AVGIFT - GARAGE I HUSET* Toppmodern 1,5:a med möblerbar klädkammare samt låg avgift om endast 569 kr i månaden. Välkommen till en nyproducerad 1,5:a från 2020 med genomgående hög standard och egen uteplats med morgonsol om 20 kvm mot föreningens trivsamma innergård. Social och öppen planlösning mellan vardagsrum och kök som om ger goda ytor för umgänge och samvaro. Vardagsrummet är lättmöblerat och här finns plats för soffa med tillhörande möblemang och matplats för 4-6 personer. Välplanerat kök i en stilsäker interiör med full maskinell utrustning. Intill finns en väl tilltagen sovalkov med industriglas. Det helkaklade och påkostade badrummet är försett med dusch och bekvämt utrustat med en kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Välkomnande hall med plats för avhängning av ytterkläder och goda förvaringsmöjligheter i en väl tilltagen intilliggande klädkammare. Underbar takterass med fri utsikt över Södermalm och Södra Hammarbyhamnen.

Slutpris:

Kontakta ansvarig mäklare om du har frågor kring slutpriset.

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE

Har du frågor om den här försäljningen? Kontakta ansvarig mäklare genom detta formulär så återkommer vi så snart vi kan.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

    top arrow