SÅLD

Den här bostaden har tyvärr redan blivit såld. Vill du veta mer om försäljningen går det bra att kontakta ansvarig mäklare, så hjälper vi dig. Vi kommer löpande ut med nya bostäder som är till salu. Håll utkik, så hittar du snart vad du söker!

Våra aktuella bostäder

Stockholm

Katarina Bangata 79, Södermalm

5 695 000 KR

2 Rok

58 Kvm

480 kr/mån

Våning 3 av 8

*FRI ANDRAHANDSUTHYRNING ACCEPTERAS - MYCKET LÅG AVGIFT - GARAGE I HUSET* Nyproducerad och toppmodern tvåa med genomgående hög standard från 2020 med mycket låg avgift om endast 480 kr i månaden. Öppen och social planlösning mellan kök och vardagsrum med goda ytor för umgänge och samvaro. Välplanerat kök i en stilsäker interiör med full maskinell utrustning. Rymligt vardagsrum med gott om plats för en soffgrupp och en matgrupp. Stort sovrum med gott om förvaring med stora inbyggda garderober i grått. Fint ljusinsläpp och rymlig med plats för en stor dubbelsäng. Helkaklat och påkostat badrum försett med dusch och bekvämt utrustat med tvättmaskin och torktumlare. Till sist en välkomnande hall med plats för avhängning av ytterkläder och goda förvaringsmöjligheter i garderober. För extern förvaring finns nyttjanderätt till ett förråd på våning ett. För medlemmarna finns en innergård, cykelförvaring och en generös takterrass med 360 graders utsikt över Stockholm.

Slutpris:

Kontakta ansvarig mäklare om du har frågor kring slutpriset.

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE

Har du frågor om den här försäljningen? Kontakta ansvarig mäklare genom detta formulär så återkommer vi så snart vi kan.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

    top arrow