SÅLD

Den här bostaden har tyvärr redan blivit såld. Vill du veta mer om försäljningen går det bra att kontakta ansvarig mäklare, så hjälper vi dig. Vi kommer löpande ut med nya bostäder som är till salu. Håll utkik, så hittar du snart vad du söker!

Våra aktuella bostäder

Stockholm

Katarina Bangata 79, 4 tr, Södermalm

3 495 000 KR

1 Rok

34 Kvm

352 kr/mån

Våning 4 av 8

*FRI ANDRAHANDSUTHYRNING ACCEPTERAS - MYCKET LÅG AVGIFT - GARAGE I HUSET* Välkommen till en ljus och nyproducerad toppmodern etta högt upp i huset med genomgående hög standard från 2020 med mycket låg avgift om endast ett 352 kr i månaden. Öppen och social planlösning mellan kök och vardagsrum som ger goda ytor för umgänge och samvaro. Vardagsrummet är lättmöblerat och här finns plats för soffa med tillhörande möblemang och matplats för 4 personer. Välplanerat kök i en stilsäker interiör med full maskinell utrustning. Intill finns en praktisk sovalkov. Det helkaklade och påkostade badrummet är försett med golvvärme, dusch och bekvämt utrustat med en kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Välkomnande hall med plats för avhängning av ytterkläder och goda förvaringsmöjligheter i garderober. För extern förvaring finns nyttjanderätt till ett källarförråd. För medlemmarna finns en innergård, cykelförvaring och en underbar takterass med fri utsikt över Södermalm och Södra Hammarbyhamnen.

Slutpris:

Kontakta ansvarig mäklare om du har frågor kring slutpriset.

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE

Har du frågor om den här försäljningen? Kontakta ansvarig mäklare genom detta formulär så återkommer vi så snart vi kan.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

    top arrow