SÅLD

Den här bostaden har tyvärr redan blivit såld. Vill du veta mer om försäljningen går det bra att kontakta ansvarig mäklare, så hjälper vi dig. Vi kommer löpande ut med nya bostäder som är till salu. Håll utkik, så hittar du snart vad du söker!

Våra aktuella bostäder

Stockholm

Katarina Bangata 49, 2,5 tr, Södermalm

3 795 000 KR

2 Rok

39 Kvm

2 438 kr/mån

Ytterst välplanerad tvåa med absolut toppläge på Södermalm med närhet till grönska och natur. Social och trevlig planlösning samt rikligt med ljusinsläpp. Balkong med plats för utemöbler, balkongen är belägen mot föreningens idylliska innergård. Vackert fiskbensmönstrad ekparkett i vardagsrummet samt elegant marmorgolv i köket. Välutrustat kök med integrerad diskmaskin och kyl/frys samt generöst med förvaring och arbetsyta. I sovrummet finns det plats för dubbelsäng, sängbord samt garderobsektion med spegelskjutdörrar. Ljus, välkomnande och rymlig hall med plats för avhägning.

Slutpris:

Kontakta ansvarig mäklare om du har frågor kring slutpriset.

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE

Har du frågor om den här försäljningen? Kontakta ansvarig mäklare genom detta formulär så återkommer vi så snart vi kan.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

    top arrow