SÅLD

Den här bostaden har tyvärr redan blivit såld. Vill du veta mer om försäljningen går det bra att kontakta ansvarig mäklare, så hjälper vi dig. Vi kommer löpande ut med nya bostäder som är till salu. Håll utkik, så hittar du snart vad du söker!

Våra aktuella bostäder

Sigtuna

Karlavagnen 4, Steninge / Sigtuna

4 995 000 KR

6 Rok

116 Kvm Boarea

35 Kvm Biarea

510 Kvm Tomtarea

Attraktiv villa i toppskick med känsla och stil byggt 2001 i populärt område. Detta underbara boende disponerar en totalyta om 151 kvm med solig och insynsskyddad tomt om 510 kvm med ett av de bästa lägena i området med härlig utsikt mot allmänningen och ängarna. Här finns allt som man kan önska sig som garage och ett generöst trädäck med pool och en underbar grönskande trädgård. Här njuter vi av ett familjehus med påkostade materialval och en tanke att leva ett liv med härliga bekvämligheter. Här finns det mesta man kan önska sig såsom fyra sovrum, två badrum, tvättstuga, stort kök med fina materialval och bra matplats. Vardagsrum med ett härligt ljus genom stora fönsterpartier & spektakulär hög takhöjd. Flertal altandörrar mot uteplats, pool och trädgård ger bostaden en flytande känsla av inne och ute. Garage med elbilsladdare samt gott om förrådsutrymmen.

Här bor ni närhet till promenadavstånd till Steninge Slott, bad och båtklubb. Goda kommunikationer till pendeltåg via buss. Barnvänligt område med grillplats och lekplatser.

Välkommen på visning.

Slutpris:

Kontakta ansvarig mäklare om du har frågor kring slutpriset.

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE

Har du frågor om den här försäljningen? Kontakta ansvarig mäklare genom detta formulär så återkommer vi så snart vi kan.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

    top arrow