SÅLD

Den här bostaden har tyvärr redan blivit såld. Vill du veta mer om försäljningen går det bra att kontakta ansvarig mäklare, så hjälper vi dig. Vi kommer löpande ut med nya bostäder som är till salu. Håll utkik, så hittar du snart vad du söker!

Våra aktuella bostäder

Stockholm

John Bergs Plan 3, 5 tr, Kungsholmen

8 150 000 KR

3 Rok

84 Kvm

5 270 kr/mån

Våning 5 av 6

Välkommen till denna magnifika bostad på Kungsholmens högsta punkt med underbar utsikt över Stockholm. Exklusiv och extraordinär trea näst högt upp i huset med otroliga tre balkonger i två väderstreck & öppen spis i solid förening. 84 välplanerade kvadratmeter som erbjuder genomgående vackra detaljer som bevarad 30-talscharm med fint genomgående parkettgolv, ljusa väggar och moderna inslag. Hög takhöjd, goda förvaringsmöjligheter i flertalet garderober och två källarförråd. Underbart ljusinsläpp utan insyn med fantastiska solnedgångar från två av bostadens balkonger och morgonsol från den tredje. Här bor du med allt du kan önska dig i form av öppna sociala ytor, alla tänkbara bekvämligheter såsom två badrum, tvättmaskin & diskmaskin. Detta boende är verkligen något utöver det vanliga. Måste upplevas på plats.

Slutpris:

Kontakta ansvarig mäklare om du har frågor kring slutpriset.

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE

Har du frågor om den här försäljningen? Kontakta ansvarig mäklare genom detta formulär så återkommer vi så snart vi kan.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

    top arrow