SÅLD

Den här bostaden har tyvärr redan blivit såld. Vill du veta mer om försäljningen går det bra att kontakta ansvarig mäklare, så hjälper vi dig. Vi kommer löpande ut med nya bostäder som är till salu. Håll utkik, så hittar du snart vad du söker!

Våra aktuella bostäder

Stockholm

Inedalsgatan 5, Kungsholmen

3 900 000 KR

2 Rok

39.5 Kvm

678 kr/mån

Våning 1 av 6

På ett fantastiskt läge på Kungsholmen, bara ett stenkast från Fridhemsplan, hittar ni denna optimalt planerade 2:a. Med sovrum och solig balkong i västläge mot innergården med väldigt låg avgift om 678kr där värme, vatten, hushållsel, bredband & kabel-TV (basutbud) ingår i avgiften. Föreningen har en väldigt god ekonomi med en extremt låg belåning om 293kr/kvm. Föreningen har ett garage där medlemmar betalar 400kr för en bilplats. Lägenheten erbjuder flertalet bevarade originaldetaljer från fastighetens byggår såsom stora fönsterpartier med samspel med modernt renoverat kök, vackra golv och praktiskt sovrum. Här finns goda kommunikationer utanför porten och på två minuters gångavstånd ligger både Fridhemsplan och Kronobergsparken. Bättre läge på Kungsholmen är svårt att hitta.

Slutpris:

Kontakta ansvarig mäklare om du har frågor kring slutpriset.

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE

Har du frågor om den här försäljningen? Kontakta ansvarig mäklare genom detta formulär så återkommer vi så snart vi kan.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

    top arrow