SÅLD

Den här bostaden har tyvärr redan blivit såld. Vill du veta mer om försäljningen går det bra att kontakta ansvarig mäklare, så hjälper vi dig. Vi kommer löpande ut med nya bostäder som är till salu. Håll utkik, så hittar du snart vad du söker!

Våra aktuella bostäder

Stockholm

Högbergsgatan 42 A, 3 tr, Södermalm

5 995 000 KR

3 Rok

75.5 Kvm

4 915 kr/mån

Våning 3 av 5

Ytterst välplanerad trea som är genomgående med ljusinsläpp från två olika väderstreck och en rymlig balkong i soligt söderläge med gott om plats för utemöbler och växter. Rikligt med ljusinsläpp i lägenheten i form av stora fönsterpartier. Två rymliga sovrum med plats för dubbelsäng, förvaring och skrivbord. Stilfullt kök med gott om förvaring och arbetsyta, plats för större matbord i anslutning till köket. Lägenheten är belägen i ett attraktivt område med närhet till grönska, butiker och många restauranger i området. Välkommen på visning!

Slutpris:

Kontakta ansvarig mäklare om du har frågor kring slutpriset.

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE

Har du frågor om den här försäljningen? Kontakta ansvarig mäklare genom detta formulär så återkommer vi så snart vi kan.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

    top arrow