SÅLD

Den här bostaden har tyvärr redan blivit såld. Vill du veta mer om försäljningen går det bra att kontakta ansvarig mäklare, så hjälper vi dig. Vi kommer löpande ut med nya bostäder som är till salu. Håll utkik, så hittar du snart vad du söker!

Våra aktuella bostäder

Stockholm

Heleneborgsgatan 20, Södermalm

2 295 000 KR

1 Rok

23 Kvm

1 134 kr/mån

Våning 1 av 6

Ljus och ytterst välplanerad etta med absolut toppläge på Södermalm. Stora, vackra fönsterpartier ger rikligt med ljusinsläpp. Plats för dubbelsäng, soffgrupp eller annan önskvärd möblering. Generöst med förvaring i lägenheten i form av skåp. Kokvrå utrustat med gasspis, ugn och fläkt. Här bor du med närhet till grönska, vatten, shopping samt ett stort utbud av restauranger. Föreningen har en gemensam grönskande innergård med har utsikt över Långholmen samt en takterass med utsikt över Stockholm och vackra Riddarfjärden. Äkta och stabil förening med mycket god ekonomi. Låg belåning, lån per kvm bostadsyta uppgår till 670 kr. Välkommen på visning!

Slutpris:

Kontakta ansvarig mäklare om du har frågor kring slutpriset.

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE

Har du frågor om den här försäljningen? Kontakta ansvarig mäklare genom detta formulär så återkommer vi så snart vi kan.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

    top arrow