SÅLD

Den här bostaden har tyvärr redan blivit såld. Vill du veta mer om försäljningen går det bra att kontakta ansvarig mäklare, så hjälper vi dig. Vi kommer löpande ut med nya bostäder som är till salu. Håll utkik, så hittar du snart vad du söker!

Våra aktuella bostäder

Stockholm

Gripengatan 11, Barkarbystaden

1 875 000 KR

1 Rok

36 Kvm

2 777 kr/mån

Våning 5

Välkommen till denna fina 1 rok om 36 välplanerade kvadratmeter. En optimalt planerad och effektivt utnyttjad etta med en rymlig balkong som erbjuder utsikt mot en lugn innergård. Lägenheten har stilfullt genomgående ekparkettgolv och ett kök i öppen social planlösning som smidigt integreras med vardagsrummet. Det fräscha och modernt helkaklade badrummet är utrustat med tvättmaskin och torktumlare. Allrummet erbjuder en sovalkov och har tillräckligt med plats för en dubbelsäng. Detta är den perfekta bostaden för dig som letar efter ditt första boende eller en övernattningslägenhet med extra bekvämligheter. Den passar lika bra för ensamstående som för par. Här bor du med närhet till allt och naturen som granne. Här finns även närheten till både Bromma flygplats och Arlanda. I Barkarby hittar du det mesta som gör vardagen enklare och sätter guldkant på tillvaron. Kontakta mäklare Mats Olander på tel 070-6411336 för att boka din visning.

Slutpris:

Kontakta ansvarig mäklare om du har frågor kring slutpriset.

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE

Har du frågor om den här försäljningen? Kontakta ansvarig mäklare genom detta formulär så återkommer vi så snart vi kan.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

    top arrow