Stockholm

Gripengatan 11, Barkarbystaden

1 995 000 KR

1 Rok

36 Kvm

2 777 kr/mån

Våning 5

Välkommen till denna fina 1 rok om 36 välplanerade kvadratmeter. En optimalt planerad och effektivt utnyttjad etta med en rymlig balkong som erbjuder utsikt mot en lugn innergård. Lägenheten har stilfullt genomgående ekparkettgolv och ett kök i öppen social planlösning som smidigt integreras med vardagsrummet. Det fräscha och modernt helkaklade badrummet är utrustat med tvättmaskin och torktumlare. Allrummet erbjuder en sovalkov och har tillräckligt med plats för en dubbelsäng. Detta är den perfekta bostaden för dig som letar efter ditt första boende eller en övernattningslägenhet med extra bekvämligheter. Den passar lika bra för ensamstående som för par. Här bor du med närhet till allt och naturen som granne. Här finns även närheten till både Bromma flygplats och Arlanda. I Barkarby hittar du det mesta som gör vardagen enklare och sätter guldkant på tillvaron. Välkommen hem!

Beskrivning

Interiör

Entré
Välkomnande ljus och rymlig hall som erbjuder väldigt bra förvaring tack vare stora garderober längs väggen. Det finns gott om plats att hänga av sig sina ytterkläder och skor. Hallen har delvis kaklat golv och resterande golv är parkettgolv, väggar är målade i vitt. Lägenheten har väldigt fint ljusinsläpp genom stora fönster.

Badrum
Stort helkaklat badrum utrustat med WC, dusch med ihopfällbara väggar, handfat med kommod samt spegelskåp med belysning ovan. I badrummet finns även en tvättmaskin och en torktumlare med en arbetsbänk samt högskåp ovan. Det medför bekväm arbetsyta och bra förvaring. På väggarna är det vitt kakel och på golvet grått klinker. 

Kök / Allrum
Stort stilrent kök i öppen social planlösning med allrummet, här är det trevligt att laga mat samtidigt som man umgås med sitt sällskap. Det finns generöst med utrymme för matlagning och bakning samt bra förvaring för köksredskap. Köket är utrustat med kyl och frys, diskmaskin, mikrovågsugn, ugn, spis samt fläkt ovan. Det finns rymligt med plats för en stor matgrupp. I allrummet finns plats för en stor soffa och övrig möblering som önskas och härifrån nås sovalkoven. 

Balkong
Stor härlig balkong med trevlig utsikt mot innergården. Här finns det gott om plats för balkongmöbler, växter och dylikt. Balkongen nås direkt från allrummet. 

Sovalkov
Trivsam sovalkov som ger en känsla av ett avskiljt utrymme från allrummet, det finns plats för en stor dubbelsäng. 

Förening

Allmänt om föreningen
BRF Svea Två är en äkta bostadsrättsförening i Järfälla, Barkarbystaden som äger en fastighet med 85 bostäder upplåtna med bostadsrätt samt tre affärslokaler. Föreningen äger marken. 

Ägande i föreningen
Delat ägande accepteras av föreningen.

Juridisk person
Föreningen accepterar ej juridisk person som köpare.

Förråd
Till lägenheten hör ett förråd med nyttjanderätt på samma våningsplan som bostaden. Föreningen har 12 extra förråd att hyra ut till en kostnad mellan 200 - 400 kr /mån beroende på storlek. 

Genomförda renoveringar/underhåll
2023 - Installation av solceller (64 KW)
2022 - Slutfört arbete med installation av skalskydet (ökat säkerhet)
2022 - Byte av bokningssystem för SPA och grovtvätt för service
2022 - Installation av IMD-system för gemensam el (energieffektivisering)
2022 - OVK- besiktning samt rensning av ventilation
2022 - Plattsättning på innegård
2022/21 - Åtgärder av anmärkningar i 5-års besiktningen
2022/21 - Installation av självgående gräsklippare
2022/21 - Utbyte av samtliga rör samt värmepump i återvinningssystem (garantiåtgärd av Brabo)
2021 - Utökning av antal elbilsladdplatser i garage (50% bidrag från Naturvärdsverket)
2021/20 - Ökad säkerhet på IT system
2020 - Borttag av längdhoppsgrop samt anläggning av gräsmatta
2020 - Underhåll av trä-entrédörrar samt utbyte av entrésiffror
2021/20 - Utredning av felaktig värmeåtervinningssystem
2020 - Installation av ny portkodsutrustning 
2020 - Support förstärkning med brytskydd på grovsoprum och säkerhet
2020 - Installation av områdesgrindar 
2020 -  5-års besiktning genomförd
2020 - Underhåll av SPA- avdelning (byte av bastuaggregat samt styrenhet)
2020/19 - Komplettering av gym
2019 - OVK- Besiktning/FTX lgh
2019/20 - Forsatt utveckling av kameraövervaknings-system
2019/20 - Förbättringar av lekplats och uteplatser (installation av ny sandlåda samt utemöbler)
2019/-18 - Ny hemsida och Facebook grupp 
2019/18 - Besiktningar utav samtliga lägenheter i samband med 2-års besiktningen
2018/17 - Trygghetssystem med kameraövervakning

Planerade renoveringar/underhåll
Inga större renoveringar eller underhåll är planerade de närmsta åren. Föreningen följer en underhållsplan som sträcker sig mellan åren 2016 och 2045.

Gemensamma utrymmen
Föreningen har ett gym med fungerande och blandade redskap, härligt spa med bastu, dusch och relaxavdelning med egen toalett, hobbyrum med arbetsbänk och diskho, grovtvättstuga med tvättmaskin och torkskåp samt en innergård med plats för lek och umgänge.

Kabel-TV & bredband
Föreningen har ett kollektivt bredband till samtliga boende med hastigheten 1000/1000 Mbit/s från Banhof. TV/Telefoni ingår inte i avgiften och tecknas av medlemmen själv via avtal med Banhof alternativt via öppna stadsnäts web-portal. Fiber är kopplat till lägenheten.

Parkering
Föreningen har tillgång till 40 garageplatser varav 18 st är elbilsplatser. Samma gemensamma kösystem för bägge. 790 kr/mån för platsen, elkostnaden betalas direkt till Autocharge som tillhandahåller all service och support.

Föreningens ekonomi
Föreningen har inga beslutade avgiftsförändringar. Avstämt med styrelsen 2024-01-18.

Kontroll information
Ovanstående information kommer från årsredovisning 2022/23 samt kontrollerat med styrelsen den 2024-01-18. Uppgifter som är av särskild vikt för spekulant bör kontrolleras med föreningen.

Indirekt nettoskuldsättning

Indirekt nettoskuldsättning: 425 148 KR

Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning anger hur stor andel av bostadsrättsföreningens lån som indirekt belastar bostadsrätten. Andelen beräknas som andelstalet för avgifter multiplicerat med föreningens nettoskuldsättning. Den består av räntebärande skulder med avdrag för räntebärande tillgångar och likvida medel. Underlagen för beräkningen kommer från föreningens årsredovisning 2022/23.

Område & kommunikation

Beläget i hjärtat av Järfälla, utgör Barkarbystaden en dynamisk stadsdel som smälter samman det bästa av två världar - det livliga stadslivet och de gröna omgivningarna. Med sin moderna arkitektur, trendiga restauranger och butiker samt närhet till naturen, utgör Barkarbystaden det optimala valet för den som strävar efter en livsstil präglad av harmoni och bekvämlighet. Strategiskt placerad med utmärkta transportförbindelser till Stockholm City och andra delar, erbjuder Barkarbystaden ett bekvämt nätverk av busslinjer, pendeltåg inom kort avstånd. Inom snar framtid kommer det finnas tunnelbana, blå linje.  En idealisk plats för pendlaren att enkelt navigera kollektivt. Dessutom kännetecknas området av gott om cykelvägar och gångstråk, vilket underlättar för att röra sig runt i området.

Barkarbystaden lockar även den som söker avkoppling och nära kontakt med naturen. Med flera parker och grönområden, inklusive Järvafältet - ett av Stockholms största naturreservat - erbjuder området en perfekt miljö för promenader, löpning och cykling. Inte bara naturen imponerar i Barkarbystaden - området stoltserar också med ett omfattande utbud av restauranger, butiker och kaféer. Här finner man allt från trendiga boutiquebutiker till stora varuhus och matmarknader som lockar med en mångfald av globala matvaror. Dessutom är området planerat för både unga och vuxna, med närhet till förskola, grundskola och gymnasium. En rik mångfald av idrotts- och kulturaktiviteter för alla åldrar finns också tillgänglig. För att inte glömma är det nära till kända och populära Quality outlet, där man kan shoppa från välkända märken. Välkommen till ett område att trivas i, med nära till allt!

Välkommen till Barkarby

Här hittar du allt du behöver veta om livet, arbetslivet och fritiden i Sveriges modernaste stadsmiljö. Idag och imorgon.

Barkarby kommer att erbjuda en svårslagen tillgänglighet som gör det lätt att röra sig mellan hem och arbete och besöka släkt och vänner långt utanför den myllrande stadsmiljön. Här kommer bussar, pendeltåg, tunnelbana, regionaltåg och Förbifart Stockholm att skapa ett nytt nav för kommunikationer alldeles i anslutning till Stockholm. Här finns även närheten till både Bromma flygplats och Arlanda. 

Barkarby blir en viktig framtida knutpunkt för hela regionen när Stockholm växer. Här kommer bussar, pendeltåg, tunnelbana, regionaltåg, E18 och Förbifart Stockholm att skapa ett nytt nav för kommunikationer. 

Barkarby är en helt ny stadsmiljö som är designad för att människor ska kunna leva, bo och ha ett inspirerande, energifyllt och innehållsrikt liv tillsammans. Non stop. I Barkarby blir du granne med naturupplevelserna, gymmet, joggingspåret, förskolan, skolan, shopping, restauranger, caféer, lekparken, överlägsna kommunikationer och kollektivtrafik. Kort sagt; allt som skapar ett bra och fungerande liv och ger lite guldkant i vardagen.

Ung, gammal, singel eller sambo? Oavsett var i livet du befinner dig, så erbjuder Barkarby ett spännande utbud av bostäder och bostadsformer. Här hittar du små och stora lägenheter, studentbostäder, hyresrätter,  bostadsrätter och radhus. Tack vare läget och svårslagna kommunikationer så når du allt du behöver snabbt och bekvämt.

I Barkarby finns alla förutsättningar att fylla livet, vid sidan om jobb och skola, med spännande fritidsaktiviteter, mat, shopping, natur- och kulturupplevelser. Här finns det bästa av två världar: en myllrande stadsmiljö och lugnet med naturen precis runt knuten.

Hittelön

Ambassadör Fastighetsmäkleri AB erbjuder ett helt unikt koncept i mäklarbranschen - hittar du en köpare till denna bostad får du ta del av mäklararvodet. För denna bostad utgår en ersättning om 5 000 kr. Det enda du behöver göra är att tipsa om en potentiell köpare via mail eller telefon. Köper sedan denne och affären går igenom får du ersättningen.

Fakta
 • Ägandeform

  Lägenhet - Bostadsrätt

 • Adress

  Gripengatan 11

 • Postnummer

  177 44

 • Rum

  1 rum och kök

 • Byggnadsår

  2015

 • Fönster

  3-glas

 • Balkong

  Balkong

 • Förråd

  Ja

 • Tv/internet

  Bahnhof

 • Lägenhetsnummer

  0954

 • Lägenhetsnummer LMV

  1404

 • Våning

  5

 • Hiss

  Ja

 • Byggnadstyp

  Flerfamiljshus

 • Uppvärming

  Fjärrvärme och värmeåtervinningssystem

 • Energiventilation

  Central Ventilation

 • Avgift

  2 777 kr/mån

 • Ingår i avgiften

  Kallvatten, värme, bredband (1000/1000 Mbps via banhof) samt bostadsrättstilläggsförsäkring

 • Ingår ej i avgiften

  Obligatoriskt tillägg för elabonnemang om 166 kr/mån - el mäts enligt individuell förbrukning

 • Andelstal, ägande

  0.65510%

 • Andelstal, förening

  0.65509%

Energi

 • Energistatus

  Utförd

 • Energiprestanda

  88kWh/m2ochår

 • Energiklass

  D

 • Registrerad

  2020-11-17

Förening

 • Förening

  BRF Svea Två

 • Org.nr

  769627-7446

Storlek

 • Boarea

  36 Kvm

Budgivning:

Kontakta mäklaren om budgivning.

Visning:

Kontakta mäklaren för visning.

0f7f392c-11a2-4d25-899a-93a46abd931a
d7c3268f-26f2-4ba0-8927-4626b850bb0f
d81ab52d-73aa-4a03-a768-88cecdb0a3f4
f37390e7-7899-4ed9-9d6a-3052baaad91b
01b51097-2f4b-4657-910f-eea6a9cefefe

Intresserad av bostaden?

Verkar den här bostaden vara något för dig? Skicka en intresseanmälan så hör vi av oss till dig och kan berätta mer om bostaden, hålla dig uppdaterad om visningstider, berätta om budgivningen samt svara på alla möjliga frågor du kan tänkas ha.

Skicka intresseanmälan

planskiss

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

Bli en ambassadör

Vet du någon som skulle gilla denna bostad?

Ambassadör Fastighetsmäkleri erbjuder nu ett helt nytt koncept i mäklarbranschen - hittar du en köpare till denna bostad får du ta del av mäklararvodet. Det enda du behöver göra är att tipsa oss om en potentiell köpare via mail, telefon eller kontaktformulär. Om affären går igenom får du ersättningen.

top arrow