SÅLD

Den här bostaden har tyvärr redan blivit såld. Vill du veta mer om försäljningen går det bra att kontakta ansvarig mäklare, så hjälper vi dig. Vi kommer löpande ut med nya bostäder som är till salu. Håll utkik, så hittar du snart vad du söker!

Våra aktuella bostäder

Stockholm

Gästrikegatan 8, Vasastan

6 800 000 KR

2 Rok

66 Kvm

4 694 kr/mån

Ytterst välplanerad sekelskiftestvåa med absolut toppläge i Vasastan. Sekelskifteslägenhet med bevarat serveringsskåp och stuckaturer. Bostaden har bra förvaring i form av större garderob i hallen och platsbyggd garderob i sovrummet. Stilfullt renoverat badrum i samband med stambytet år 2020. Generös takhöjd, ca 3,25 meter. Lägenheten är genomgående med stora, eleganta fönsterpartier i två väderstreck som ger rikligt med ljusinsläpp. Tilltalande exklusivt kök med bänkskiva i marmor, generös med arbetsyta och förvaring. Sovrummet är beläget mot den grönskande innergården. Föreningen har en gemensam idyllisk innergård med utemöbler, cykelställ och grönska. Stilfull fastighet med byggår 1903. Bostaden ligger på den mest attraktiva adressen i Vasastan med närhet till kommunikation, gym, parker och restauranger.
Säljaren har nyttjanderätt till ett källarförråd om ca 6 kvm.

Slutpris:

Kontakta ansvarig mäklare om du har frågor kring slutpriset.

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE

Har du frågor om den här försäljningen? Kontakta ansvarig mäklare genom detta formulär så återkommer vi så snart vi kan.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

    top arrow