SÅLD

Den här bostaden har tyvärr redan blivit såld. Vill du veta mer om försäljningen går det bra att kontakta ansvarig mäklare, så hjälper vi dig. Vi kommer löpande ut med nya bostäder som är till salu. Håll utkik, så hittar du snart vad du söker!

Våra aktuella bostäder

Stockholm

Garvar Lundins Gränd 4, Nedre Kungsholmen / Norr Mälarstrand

4 500 000 KR

1.5 Rok

48 Kvm

1 581 kr/mån

Våning 0,5 av 5

Välkommen till denna magnifika totalrenoverade bostad i SKULDFRI FÖRENING invid Norr Mälarstrand. 48 välplanerade kvadratmeter som erbjuder genomgående vackra detaljer som bevarad 20-talscharm med moderna inslag. Generös takhöjd om ca 3m, goda förvaringsmöjligheter och ett underbart ljusinsläpp. Socialt planerad lägenhet som präglas av exklusiva materialval. Här bor du med allt du kan önska dig i form av stort modernt kök som bjuder in till härliga middagar, kontorsdel för hemmakontor och mysigt sovrum med bred säng 180cm och god förvaring i garderobsvägg. Alla tänkbara bekvämligheter såsom stiligt badrum med badkar, tvättmaskin och diskmaskin i köket. Bostaden har ett genomgående vackert ljust originalgolv som är behandlat med omsorg och sobra färgtoner på väggarna. En genomtänkt bostad som har allt och lite till.

Slutpris:

Kontakta ansvarig mäklare om du har frågor kring slutpriset.

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE

Har du frågor om den här försäljningen? Kontakta ansvarig mäklare genom detta formulär så återkommer vi så snart vi kan.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

    top arrow