SÅLD

Den här bostaden har tyvärr redan blivit såld. Vill du veta mer om försäljningen går det bra att kontakta ansvarig mäklare, så hjälper vi dig. Vi kommer löpande ut med nya bostäder som är till salu. Håll utkik, så hittar du snart vad du söker!

Våra aktuella bostäder

Stockholm

Fridhemsgatan 15, 6 tr, Kungsholmen

2 895 000 KR

1 Rok

23 Kvm

1 320 kr/mån

Våning 6 av 8

På ett fantastiskt läge nära Norr Mälarstrand hittar ni denna optimalt planerade etta högt upp i huset på våning sex med balkong och låg avgift om 1320kr där värme, vatten, bredband & kabel-TV (basutbud) ingår i avgiften. Charmigt boende på populär adress i solid förening på Kungsholmen. Lägenheten erbjuder bevarade originaldetaljer från fastighetens byggår 1938 samt moderna inslag såsom nyare kök och badrum, parkettgolv, stora fönsterpartier & generös takhöjd som skapar rymd i rummet. Här finns goda kommunikationer utanför porten och på gångavstånd ligger både Fridhemsplan och Rålambshovsparken. Bättre läge på Kungsholmen är svårt att hitta.

Slutpris:

Kontakta ansvarig mäklare om du har frågor kring slutpriset.

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE

Har du frågor om den här försäljningen? Kontakta ansvarig mäklare genom detta formulär så återkommer vi så snart vi kan.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

    top arrow