SÅLD

Den här bostaden har tyvärr redan blivit såld. Vill du veta mer om försäljningen går det bra att kontakta ansvarig mäklare, så hjälper vi dig. Vi kommer löpande ut med nya bostäder som är till salu. Håll utkik, så hittar du snart vad du söker!

Våra aktuella bostäder

Stockholm

Fatburstrappan 18, Södermalm

9 500 000 KR

4 Rok

93.5 Kvm

7 200 kr/mån

Våning 9 av 25

Välkommen till denna magnifika bostad nio våningar upp med New York-känsla och oslagbar panoramavy över Stockholm. Stora fönster & franska balkonger släpper in gott om ljus och härifrån kan ni beskåda underbar utsikt mot vackra Fatbursparken med omnejd. Lägenheten är totalt insynsskyddad. Denna fyra disponerar 93,5 välplanerade kvadratmeter som erbjuder genomgående moderna inslag med lyx. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum inbjuder till socialt umgänge och gör det till ett nöje att bjuda hem gäster på middag. Det splitternya köket från Ballingslöv är påkostat och väldigt exklusivt. Alla tänkbara bekvämligheter såsom tre sovrum, två badrum, tvättmaskin & torktumlare samt diskmaskin i köket och en underbar walk in closet och gott om förvaring i flera garderober.

Slutpris:

Kontakta ansvarig mäklare om du har frågor kring slutpriset.

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE

Har du frågor om den här försäljningen? Kontakta ansvarig mäklare genom detta formulär så återkommer vi så snart vi kan.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

    top arrow