SÅLD

Den här bostaden har tyvärr redan blivit såld. Vill du veta mer om försäljningen går det bra att kontakta ansvarig mäklare, så hjälper vi dig. Vi kommer löpande ut med nya bostäder som är till salu. Håll utkik, så hittar du snart vad du söker!

Våra aktuella bostäder

Stockholm

Fatburs Kvarngata 28, 3 tr, Södermalm

3 595 000 KR

1.5 Rok

44 Kvm

3 513 kr/mån

Våning 3 av 6

Ytterst välplanerad 1,5:a med generöst ljusinsläpp och solig balkong i söderläge. Toppläge på Södermalm med närhet till grönområden, shopping och natur. Köket är stilfullt renoverat och erbjuder gott om förvaringsutrymme, diskmaskin och plats för stort matbord. Vardagsrummet är rymligt och det finns plats för soffgrupp samt övrig önskvärd möblering. Stort fönsterparti som ger ett härligt ljusinsläpp samt en trivsam och solig balkong i söderläge där du kan njuta av frisk luft och vacker utsikt. Badrummet är helkaklat och utrustat med badkar samt kombinerad tvättmaskin. Lägenheten är belägen på 3 trappor mot Södermalmsallén och 1:an i hissen på grund av suterrängläge. Föreningen har en gemensam festlokal, takterrass, bastu, gym och hobbyrum som medlemmarna kan nyttja. Garage finns i huset. Välkommen på visning!

Slutpris:

Kontakta ansvarig mäklare om du har frågor kring slutpriset.

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE

Har du frågor om den här försäljningen? Kontakta ansvarig mäklare genom detta formulär så återkommer vi så snart vi kan.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

    top arrow